Fit blijven in de zomer? Dat doe je zo!

Als je 3 weken naar de bergen gaat om daar iedere dag te wandelen of fietsen, dan is dit berichtje misschien niet voor jou.

Maar als je een zonvakantie tegemoet gaat, lekker gaat relaxen tijdens je vakantie of op een andere manier niet veel gaat bewegen, dan is dit wel iets voor jou. De trainingen en wedstrijden zijn voorbij, maar voor je het weet beginnen ze weer. En dan wil je er natuurlijk wel staan, met een goede conditie.

Dan is het tijd om in de vakantieperiode iedere donderdag om 19.30 uur aan te haken om een rondje hard te lopen. Vanaf de Villa vertrekken we iedere week weer in een andere richting, door het mooie Westlandse landschap, meestal met een prima avondzonnetje, rond de 5 kilometer en hier en daar een kleine interval er tussendoor.

Het gemixte gezelschap is een pre, drankje na afloop erg gezellig, maar niet verplicht. Doe je mee? Aanmelden is niet nodig. Op komen dagen nét even voor half acht wel.

Mocht het hardlopen nu iets te snel voor je gaan, dan is er ook een wandelclub. Oók op donderdag. Oók vertrek vanaf de Villa. Oók ongeveer 5km. Alleen een kwartiertje eerder vertrekken, om 19.15 uur. Ook hiervoor zijn nieuwe deelnemers van harte welkom. En ook wordt er de hele zomer doorgewandeld!

Tot donderdag!

2 antwoorden
  1. Gerda Boekestijn
    Gerda Boekestijn zegt:

    Maak ook nog even reclame voor de valto wandelclub, ook dit is altijd op donderdagavond en er wordt gestart om 19.15 en er wordt een uurtje gewandeld ongeveer 5 km. Ook hier kunnen we nog wel wat deelnemers gebruike. Ook wij wandelen de zomer door.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.