Valto kiest voor FOCUS

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen: Mijn naam is Marjo Hoogerbrugge, getrouwd met Arie Hoogerbrugge, die speelt in VALTO 6 en moeder van Cindy, Ilse en Ruben, die afgelopen seizoen, speelde in de C1. Mijn beroep is floral designer en ik ben zelfstandig ondernemer.

Vanuit het bestuur van VALTO ben ik gevraagd om het project FOCUS te coördineren. Nu zul je je afvragen ”FOCUS” wat houdt dat in? De KNKV heeft dit project opgestart en verschillende verenigingen in het land, waaronder VALTO, benaderd om deel te nemen aan dit project. Doel van het project is om meer leden te werven voor de korfbal en om de organisatie van de desbetreffende vereniging te ondersteunen met advies, begeleiding en coaching.

Maandag 10 juni heb ik, namens VALTO, dan ook een contract ondertekend waarbij VALTO voor twee jaar de samenwerking met de KNKV aangaat. Allereerst wordt er nu een verenigingsplan opgesteld, waarin de doelen van VALTO omschreven staan, om welke doelen het gaat en welke activiteiten hiervoor worden ontwikkeld. De vereniging mag deze doelen zelf bepalen en hiertoe is een projectgroep opgericht waarin Rosanne van Staalduinen, Bart van Muijen en ikzelf zitten. Samen met het bestuur en verenigingskaderconsulente Barbara Bakker, gaan wij bekijken waar de doelen liggen en wat e.e.a. voor gevolgen heeft voor de organisatie. Je zult onze ideeën en voortgang  regelmatig kunnen volgen in de Bijblijver, op het infobord in de kantine en tijdens de ledenvergadering.

Het is de bedoeling van VALTO een groeiende vereniging te maken, waarbij we de identiteit van VALTO en de gezelligheid niet uit het oog verliezen!

 

Marjo Hoogerbrugge

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.