Indeling seizoen 2013-2014 bekend

De Technische Commissie heeft in overleg met de verschillende coaches en trainers de concept indeling voor het seizoen 2013-2014 voor de senioren samengesteld. Hierbij vallen een aantal opmerkingen te maken. Lees deze alsjeblieft goed door.

1) We zijn erg blij met aanwas in de selectie. Naast de jeugd (Pieter) zijn er ook enkele dames uit 3 die de sprong willen wagen en zich bereid getoond hebben voor de selectie op te willen gaan. Hulde.
2) Valto 3 gaat komend jaar een stapje maken. Intensievere trainingsarbeid en meer sturing op prestatie moet Valto 3 een stap vooruit brengen. Deze wens delen de TC en de spelers van Valt0 3. Inbreng van de coaches van de selectie gaat daarbij helpen.
3) We zijn er in geslaagd een achtste Valto team op te stellen. Daarbij hebben we geprobeerd de teams van Valto 5 – 8 zo goed mogelijk te verdelen om homogene teams te krijgen. Hierdoor verschilt het aantal spelers per team nog wel eens. Gevolg is dat we extra flexibiliteit van alle teams vragen om wekelijks aan te vullen waar nodig.
4) Ook wordt bereidheid gevraagd van junioren dames om bij te springen. We hebben voor deze aanpak gekozen en hierdoor proberen we te voorkomen dat mensen verdrietig worden omdat ze in andere teams terecht komen.
5) Tenslotte: we zijn er nog niet. We zoeken ECHT nog 2 dames om toe te voegen in onze seniorengroep. Denk ajb mee en geef me een tip als je hier een idee bij hebt. Ik hoor het graag!

Tenslotte, zoals vaker heeft deze indeling voor veel hoofdbrekens gezorgd. De TC heeft erg veel moeite gedaan om de indeling zo optimaal mogelijk voor alle betrokken samen te stellen. Ook hebben we geprobeerd de juiste balans tussen gezelligheid en sportiviteit te vinden. We hopen dat iedereen dat kan waarderen. Voor vragen omtrent deze indeling kan je je wenden tot ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
Bart van Muyen
Voorzitter TC (vztc@ckv-valto.nl)
06-27024 902

Klik hier voor de indeling van seizoen 2013-2014

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.