Geslaagd Kangoeroe instuif

Afgelopen zaterdag stond er voor de kleuters van De Lier en omstreken en sportief begin van het nieuwe jaar op het programma. Hal 1 was omgebouwd tot een gezellige spelletjeshal. Even voor tien uur kwamen de eerste kleuters voorzichtig met papa of mama naar binnen. Tijdens de warming up met Lisa en Vera begonnen veel kleuters al gezellig de Kanga mee te dansen. Daarna gingen alle kinderen in groepjes langs de uitgezette spelletjes: gooien in de korf, een circuit door een korf en met hoepels, pionnen omgooien met een bal. Tegen de klok van 11 uur werd er met de hele groep afgesloten met schipper mag ik overvaren. Daarna nog een snoepje en een kleurplaat en toen was de Kangoeroe-instuif al weer ten einde.

We kunnen terugkijken op een geslaagde ochtend. Er zijn ca. 50 kinderen binnen geweest die, samen met hun ouders, op een positieve manier kennis hebben gemaakt met Valto en de Kangoeroes. We hopen natuurlijk veel  van deze kinderen de komende weken terug te zien bij onze Kangoeroe-trainingen.

De Kangoeroe-instuif van afgelopen zaterdag was een mooie warming op voor de Koningsspelen. Op vrijdag 24 april organiseert Valto namelijk weer de Giga-Kangoeroedag waarbij alle kleuters van de Lierse basisscholen een sportieve ochtend aangeboden krijgen bij Valto. Hierover later meer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.