Gratis cursus AED bij LYRA

Zoals jullie vast wel weten hebben we in onze kantine een mooi AED apparaat (Automatische Externe Defibrillator) hangen. Bij een hartstilstand is reanimeren en de inzet van een AED van levensbelang. Een AED is een draagbaar apparaat dat via gesproken opdrachten helpt bij het reanimeren.

Sommige mensen binnen onze vereniging hebben een EHBO diploma of hebben een cursus reanimeren gedaan. Dit is waardevol, omdat je wel moet weten hoe zo’n ding werkt. Sterker nog, niet zomaar iedereen mag een AED bedienen.

Uiteraard hopen we dat hij nooit nodig zal zijn, maar voor het geval dat toch moet, organiseren onze sportvrienden van voetbalvereniging LYRA een cursus. Deze cursus duurt maar één avond. De cursusdagen zijn op dinsdagavond 24 februari en op 3 maart, aanvang 20:00 uur. Bij meerdere aanmeldingen kunnen ze eventueel nog een extra cursus dag organiseren.

Vind je het waardevol om deze cursus te doen, voor jezelf, maar ook voor je vereniging of wil je weer eens een opfrisser? Laat het mij dan weten, dan meld ik je aan. Deelname is kosteloos.

Jan Jaap Elenbaas
voorzitter@ckv-valto.nl / 06-29585387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.