Het NK Beachkorfbal Outdoor, geef je op als team!

Zondag 21 augustus 2022 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren. Wil jij samen met jouw team het korfbalseizoen gezellig inluiden met een leuk beachkorfbaltoernooi? Meld jouw team dan snel aan! Het maakt niet uit of je top- of breedtesporter of jong of oud bent, iedereen kan meedoen.

Het beachkorfbaltoernooi start rond 11.00 uur en eindigt uiterlijk om 17.00 uur. De starttijd van het toernooi kan vervroegd worden indien de temperaturen te hoog zijn. “Veel teams zien deze dag als een mooie start van het nieuwe korfbalseizoen, qua planning proberen we dan ook met iedereen rekening te houden. Ik kijk echt weer uit naar een vol strand met sportende korfballers die veel plezier maken”, aldus organisator Barry Schep.

Aanmelden?
Vanuit Valto gaan er iedere zomer wel een aantal teams naar dit leuke evenement toe. Wil jij ook met jouw team? Geef dat dan door via tc@ckv-valto.nl. Wij regelen dan de inschrijving voor jullie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.