Het piept en het kraakt, maar we starten weer op

Misschien een wat negatieve insteek, terwijl ik normaal juist positief ben. Begrijp me niet verkeerd, ik en iedereen die ik spreek vindt het geweldig dat het seizoen weer is begonnen, voorlopig met alles erop en eraan. Afgelopen zaterdag met zon, publiek, een drukke kantine en weer veel bedrijvigheid. Maar ook voel je dat het starten van de motor die een jaartje heeft stilgestaan niet super soepel gaat. Het goede nieuws is, dat als we allemaal onze schouders er even onder zetten, hij voor je het weet weer als een zonnetje loopt.

Afgelopen weekend stond nog in het teken van oefenen. Van jeugdtoernooien in Delft, Maasdijk en De Lier tot driekampen in Zoetermeer en er waren ook een aantal gewone oefenwedstrijden. Ik heb een aantal bekers voorbij zien komen en ook een paar nipte tweede plaatsen, maar vooral weer een lach op de gezichten in veel gevallen. Helaas ook een flinke tegenvaller met ziekenhuisbezoek en zelfs een operatie voor Marcella. Dan loopt de seizoensstart even anders dan je had gedacht. Heel veel beterschap gewenst!

Alle scheidsrechters staan weer ingedeeld voor de eerste helft van het veldseizoen, voldoende tijd dus om te kijken of je kunt en zo niet om te ruilen. Zie ook het stukje van Thom verderop. Peter heeft de gastheren weer ingedeeld, zodat we de bezoekende scheidsrechters netjes kunnen ontvangen. Tenslotte is Petra ook weer begonnen met het wedstrijdsecretariaat. Zij is de persoon waarbij je je als senior dient af te melden, liefst zo ver mogelijk van te voren en als je op een andere tijd die dag eventueel wel zou kunnen spelen, laat dat dan ook weten. De jeugd geeft afmeldingen door aan de coach!

Blessures en afmeldingen zijn ook de reden dat we helaas een wedstrijdteam in de senioren hebben moeten terugtrekken. Voor de zomer zag het plaatje er erg goed uit met drie leuke teams en voldoende mensen. Gaandeweg kwamen er meer onzekerheden en uiteindelijk hebben we in een spoedoverleg moeten besluiten dat het zo niet meer rond te breien is iedere week. Dat zou teveel geregel worden en de kans op blessures door het vele spelen alleen maar doen toenemen. Zuur voor de mensen wie het betreft, niet de schuld van één persoon, maar een samenloop van omstandigheden waar we niet lichtzinnig over hebben moeten besluiten. Laten we hopen dat we richting de zaal er weer beter voorstaan.

En nog één keer voor de start van de competitie het onderstaande.

Trainers en coaches
Voor dit seizoen zijn we de laatste losse eindjes en open plekken aan het vullen voor wat betreft de trainers en coaches. Uiteraard zijn we heel blij met de trainers en coaches die al een team hebben, voor de mensen die nog een vraag krijgen zou ik willen zeggen: denk er over na, bekijk hoe leuk het kan zijn en bedenk dat je er de club het team en de spelers een heel groot plezier mee doet!

Indeling TC
Nog even voor de duidelijkheid en volledigheid, de verdeling van de TC voor dit seizoen.

  • Jan Jaap Elenbaas – voorzitter en algemene zaken
  • Marleen Slaman – secretaris en ondersteuning, w.o. oefenwedstrijden, trainingsschema’s, etc
  • Thom Voskamp – scheidsrechterzaken
  • Petra Dijkstra – wedstrijdsecretariaat
  • Mark van Geest – coördinator wedstrijdsport V1 t/m V5
  • Frank Poot – coördinator breedtesport V6 t/m V10
  • Twan Korteland – coördinator A en B jeugd
  • Marleen Boekestijn – coördinator C en D jeugd
  • Romy van den Berg – coördinator E en F jeugd + Kangoeroes

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.