Hugo van den Berg komt staf CKV Valto versterken

Het bestuur van Valto is verheugd te kunnen melden dat Hugo van den Berg komend seizoen de staf van CKV Valto komt versterken. Naast Marrien Ekelmans als hoofdtrainer en coach van Valto 1, Chris van Staalduinen als specialiteitentrainer, zal Hugo van den Berg de rol van trainer/coach Valto 2 op zich gaan nemen. Daarnaast is ook de samenwerking met teammanager Martin Valstar voor volgend jaar vastgelegd.

Hugo van den Berg coachte vorig jaar nog de A1 van Valto en zal dus een aantal van zijn toenmalige pupillen terugzien in de selectie van Valto. “Valto is een leuke vereniging, professioneel opgezet en met een enorme ambitie. Ik kijk ernaar uit om bij Valto in de staf van de selectie deel te nemen. Ook samenwerken met Marrien Ekelmans lijkt me geweldig”.

Valto is niet onbekend voor de Maasdijkse korfballer/trainer. Zijn vader heeft jarenlang in Valto 1 gespeeld en Hugo was dan ook regelmatig op de tribune te vinden. Het bestuur is blij met Hugo en Martin en heeft daarmee de staf nu voor het grootste deel compleet.

CKV Valto is dé korfbalvereniging uit De Lier en profileert zich als de leukste vereniging van het Westland. Hoewel Valto 1 en 2 pas enkele seizoenen in de 1e klasse spelen wil de vereniging graag naar boven kijken. De mogelijkheden voor Valto zijn nog lang niet uitgeput.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.