Jubilarissen ondanks corona, toch in het zonnetje gezet

Zaterdag 14 november was het dan zover. De speldjes voor de 25-jaar-lid leden en het speldje voor Teun Voskamp incl de oorkonde voor zijn 50-jarig lidmaatschap waren binnengekomen. Boeketten waren geregeld, zo konden we dus op pad met een auto vol vreugde.

Allereerst was het de beurt aan Hans Ridder die 40 jaar binnen Valto actief is reeds in allerlei functies, uiteraard teveel om allemaal bij stil te staan, maar we pikken vooral zijn grote rol als voorzitter en zijn huidige rol in de sponsorcommissie mee. Mensen als Hans heb je nodig om als vereniging te kunnen floreren.

Vervolgens ging de reis naar Pierre van Venetien die eveneens 40 jaar binnen Valto actief is en wat hij zelf vertelde is dat hij ook dit jaar al 25 jaar scheidsrechter is, wat ook zeker een vermelding waard is. Wat zo mooi is, dat je allerlei herinneringen voorbij hoort komen alwaar veel waarde aan gehecht wordt. Pierre was totaal verrast en had het nog niet gehoord dat hij bezocht zou gaan worden.

Toen naar Jelle Boeters die al reeds 25 jaar actief is binnen Valto, hij was verrast en vond het boeket alsmede de speld en bondsoorkonde van de KNKV een waardevol aandenken aan zijn 25 jarig lidmaatschap.

Vervolgens richting Teun Voskamp, die ook verrast was door de speld van 50 jaar lid incl de oorkonde die erbij hoort en van de mooie bos bloemen. Ook met Teun en Ellen zitten kletsen in wat belangrijk is om lid van een vereniging te mogen of kunnen zijn. Waardevol vind ik ook zeker hoe een ieder er zelf instaat. Deze Covid tijd maakt het voor niemand makkelijk om zijn/haar ding te doen en zeker het sociaal aspect achter de korfbal is zeker zo belangrijk.

Ook hebben we wat ideeën uitgewisseld waarmee we verder kunnen. Na Teun volgde Rick Voskamp, ook alweer reeds 25 jaar binnen Valto actief in allerlei functies. We kennen Rick natuurlijk vanuit zijn scheidsrechtersrol, maar zeker ook zijn ontzettend belangrijke rol binnen de stream van Valto wordt ontzettend gewaardeerd. Ik heb beloofd eerdaags een bakkie bij Rick te gaan doen. Voor nu was hij gelokt naar de Domkerk om zijn speld, oorkonde en bloemen in ontvangst te kunnen nemen.

Na Rick ging ik naar Frank de Rijcke , die verrast was temeer hij al in de sporthal ruim een half jaar geleden een bezoek had gehad. Maar omdat we nu met een speldje en een oorkonde kwamen, werd ook Frank dus verrast. Ook de waardering is uitgesproken waarin hij zich altijd inzet binnen Valto.

Als laatste naar Jeroen Voskamp die ook verrast was en het leuk vond iemand aan de deur te krijgen die bloemen, een speld en een oorkonde voor bewezen lidmaatschap van 25 jaar kwam brengen. Mooi om een dag in deze rol te zitten in deze moeilijke tijden voor alle leden.  Laten we dank uitspreken dat Valto zovele jubilarissen rijk is en dat er nog velen mogen volgen.

Een trotse voorzitter,
Marco Stolze

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.