Kampioenen zaalseizoen 2016/2017 gehuldigd!


VALTO 6
Ging ook dit jaar in de zaal op zoek naar het kampioenschap en dat werd weer gevonden! Na in de eerste wedstrijd verloren te hebben van medekandidaat ODO leek het een moeilijk verhaal te worden, maar het 6e begon beter te spelen en de concurrenten lieten puntjes liggen. Met alleen de wedstrijd tegen ODO die verloren ging en 1 gelijkspel, kon het kampioenschap binnen gehaald worden. Goed gedaan Vincent, Daniël, Laurens, Nick, Wouter, Jesper, Bart, Mandy, Ryanne, Lysanne, Nanne en Inge.

VALTO A2
Ook in de zaalcompetitie ondervond de A2 weinig tegenstand. Slechts 1x werd gelijk gespeeld, de overige wedstrijden werden gewonnen en meestal ging dat vrij eenvoudig. Zo werd het kampioenschap binnen gehaald met een doelsaldo van +99. Een top prestatie van Twan, Michiel, Luuk, Joost, Rolf, Inge, Romy, Noortje, Fleur, en coaches Wim en Diana.

Valto C2
Heeft in de zaal het tweede kampioenschap van dit seizoen behaald. Na het veld nu dus ook in de zaal kampioen. En dat allemaal vrij eenvoudig. Want als je geen een wedstrijd verliest en slechts 1x gelijk speelt, de meeste wedstrijden vrij overtuigd wint, dan ben je de terechte kampioen. Met een doelsaldo van +92 sluiten jullie het zaalseizoen af. Gefeliciteerd Tessa, Kim, Thomas, Jordi, Lorenzo, Julia, Rosanne, Nida, Freek en natuurlijk coach Bart!

Valto D4
Heeft een spannende competitie achter de rug. Meerdere teams in de poule waren aan elkaar gewaagd. Na de laatste wedstrijd, die door Valto gewonnen moest worden, kwamen ze samen met Dijkvogels op de eerste plaats in de poule te staan en was het kampioenschap een feit. Goed gedaan Isabelle, Lucas, Tristan, Roald, Iris, Igor, Yara, Julia, Danique en coach Sjors.

VALTO E1
Bleef het tot de laatste wedstrijd van het zaalseizoen spannend en gingen jullie gelijk op met Phoenix. Ook de kampioenswedstrijd was ontzettend spannend, maar gelukkig wisten jullie uiteindelijk van Fortuna te winnen. Jullie hebben grote stappen gemaakt dit zaalseizoen en veel geleerd. Dus het kampioenschap is zeker verdiend! Van harte gefeliciteerd Kees, Finne, Isa, Jonne, Luna en natuurlijk coach Sheila!

VALTO E2
Had het begin van het seizoen wat lastig in een erg moeilijke poule, maar gelukkig mochten jullie per januari naar een nieuwe poule en wat deden jullie het hier goed!! Jullie hebben sinds januari alle wedstrijd gewonnen en daarom ook meer dan terecht kampioen geworden! Jullie zijn flink gegroeid! Knap gedaan! Gefeliciteerd Sven, Sanne, Jill, Maartje, Daan en natuurlijk de coaches Maaike en Vera!

VALTO F1
Is kampioen geworden in de eerste klasse met een doelsaldo van +130. Wat een topprestatie!! Jullie hebben tijdens het zaalseizoen ook niet één wedstrijd verloren en 215 doelpunten gescoord! Meer dan terecht kampioen geworden dus! Van harte gefeliciteerd Elise, Sara, Isis, Deon, Frenk, Toon en coach Nikki.   

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.