Kampioenen!

Afgelopen zaterdag hadden we al de eerste twee kampioenen van dit veldseizoen. VALTO F5 speelde uit een spannende wedstrijd tegen Pernix F4. De F5 kwam op een achterstand van drie doelpunten te staan. Door het inzetten van de superspeler werd dit al snel teruggebracht tot 2 doelpunten. De F5 kreeg nu de smaak te pakken en kwam op voorsprong en won uiteindelijk de wedstrijd met 6-8. VALTO D1 ging tegen ODO D1 heel voortvarend van start. Er werd kans op kans gecreëerd maar aan het begin wilde er geen een in. Langs de kant werd al geopperd dat er cellofaan over de korf gespannen was. Maar toen het eerste doelpunt gescoord werd, volgde het ene mooie punt na het andere om met rust al met 6-0 voor te staan. Na rust wilde het niet meer zo lukken en ging het nog even flink regenen ook. De uitslag was 7-1 en hiermee is de D1 verdiend kampioen.

Op de foto’s kunnen jullie zien dat de spelers en coaches erg blij waren met het resultaat!


Pernix F4 – VALTO F5
F5 kampioen
25 april stond de wedstrijd tegen Pernix uit Leiden op het programma. Bij winst zou VALTO F5 kampioen zijn. Het korfbalveld van Pernix was lastig te vinden, bij aankomst  moest er direct begonnen worden met de wedstrijd. Al snel stond het 4-1 voor Pernix en mocht de F5 de superspeler inzetten. Bij 4-2 moest die er weer uit.

Met een ruststand van 5-3 moest er nog hard gewerkt worden om de overwinning en het kampioenschap binnen te halen. Het werd eerst nog 6-3, maar hierna kwam de F5 helemaal los. Onder leiding van de super enthousiaste leiding Naomi en Romee werd de 6-3 achterstand omgebogen in een 6-8 overwinning. Teruggekomen in De Lier werd het kampioenschap gevierd met taart!!

Daan

VALTO D1 – Odo D1
D1 kampioen
Afgelopen zaterdag moesten we onze kampioenswedstrijd spelen, wat heel bijzonder is want we moeten nu nog 2 wedstrijden. Maar omdat we alles al hadden gewonnen, konden de tegenstanders ons eigenlijk al niet meer inhalen, maar dan moesten we deze wedstrijd wel winnen! Vorige week hadden we ook al tegen Odo gespeeld en ruim gewonnen, dus we hadden er wel vertrouwen in dat we nu ook zouden winnen. Maar spannend blijft het altijd.
De wedstrijd begon en er waren heel veel kansen, helaas gingen die er niet allemaal in. Maar gelukkig schoten we er ook een aantal in en uiteindelijk wonnen we met 7-1. VALTO D1 is KAMPIOEN!!!!!

Rosanne

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.