Kans op kampioenschap voor Valto D2 en Valto B2!

Valto D2 en Valto B2 kunnen as. zaterdag allebei nog kampioen worden! Beide teams spelen thuis om 11u hun kampioenswedstrijd. Zorg dat je erbij bent en moedig beide teams aan!

Valto D2
Na een moeizame start aan het begin van het seizoen is de D2 in een stijgende lijn. In het begin moest men nog aan elkaar wennen en een aantal punten zoals gooien en vangen moest goed onder de loep worden genomen in de trainingen. De stijgende lijn die de D2 heeft doorgemaakt heeft zo positief uit gepakt dat VALTO D2 aanstaande zaterdag zijn kampioenswedstrijd speelt. Er wordt net als afgelopen zaterdag tegen ONDO gespeeld. VALTO D2 is genoodzaakt gelijk de eerste helft goed te beginnen en om dan met de winst er van door te gaan alleen dan kan VALTO D2 kampioen worden. Het is a.s zaterdag erop of eronder dus bij deze is iedereen uitgenodigd om VALTO D2 aan te moedigen naar de overwinning en het kampioenschap in de wacht te slepen! De wedstrijd start om 11.00 uur in eigen huis.

Valto B2
De overwinning van afgelopen zaterdag op Des B2 zorgt ervoor dat Valto B2 op koers ligt voor het kampioenschap. Volgende week zaterdag moet er de laatste wedstrijd gespeeld worden en die is weer tegen DES. Als deze meiden hun talenten bundelen en uitgaan van hun eigen kracht dan kunnen we volgende week zeker taart eten!  Dus aanstaande zaterdag is de kampioenswedstrijd van VALTO B2. De wedstrijd begint om 11.00 uur. De wedstrijd speelt zich af op ons eigen VALTO veld, dus iedereen is van harte welkom om dit sterrenteam aan te komen moedigen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.