Marrien Ekelmans blijft bij CKV Valto

Het bestuur van Valto is verheugd te kunnen melden dat de samenwerking tussen Marrien Ekelmans en CKV Valto volgend jaar wordt voortgezet. Zowel coach als bestuur en spelers zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en kijken uit naar een tweede seizoen met elkaar.

Ook Chris van Staalduinen, momenteel trainer/coach van Valto 2 blijft komend jaar betrokken bij de selectie, zij het in een andere rol. Chris wordt specialiteitentrainer voor de selectie en zal zich richten op individuele verbetering van de spelers. Een langgekoesterde wens vanuit het bestuur wordt daarmee ingevuld.

Voor de trainer/coach voor Valto 2 is een vacature ontstaan. Het bestuur is momenteel op zoek naar invulling van deze functie.

Valto 1 speelt momenteel in de eerste klasse van de KNKV. De ploeg uit De Lier bezet zowel in de zaal als op het veld een positie net achter de koplopers. Ook Valto 2 komt uit in de eerste klasse maar dan voor de reserveteams.

CKV Valto is dé korfbalvereniging uit De Lier en profileert zich als de leukste vereniging van het Westland. Hoewel Valto pas enkele seizoenen in de 1e klasse speelt wil de vereniging graag naar boven kijken. De mogelijkheden voor Valto zijn nog lang niet uitgeput.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.