Melior Jeugdweekend – Hallo ouders van onze korfbal-toekomst!

Het allerleukste kamp van het Westland en omstreken staat weer voor de deur! Het Melior Jeugdweekend van Valto. Omdat uw kind(eren) voor het eerst mee gaat is er misschien behoefte aan wat meer informatie.

Het “Jeuk”-weekend vindt elk jaar plaats zo rond medio-eind juni en is bedoeld voor de F tot B jeugd. We hebben als doel er een super gezellig weekend van te maken en de kids een onvergetelijke tijd te bezorgen. We mogen zeggen dat dit tot op heden zeer goed is gelukt, getuige het feit dat een heel groot deel van de kids elk jaar weer mee gaat. Mochten er na afloop nog mensen twijfelen om hun kind(eren) op te geven, kan er altijd contact met ons worden opgenomen. Of vraag naar de leuke verhalen van de kids die al vaker mee zijn geweest!!

Wanneer: Weekend van 23-25 juni 2017
De DEF blijft altijd 1 nachtje en de BC 2 nachten, zij gaan altijd op vrijdag avond al weg. De vertrektijd voor de DEF is op zaterdag 08.00 uur (24 juni) en zondag zijn ze rond 17.00 uur weer in De Lier. Houdt Twitter in de gaten (www.twitter.com/ckv-valto/, hierop laten we weten hoe de terugreis er voor staat. Het vervoer is per tourbus met een aantal leiding. Dus we gaan op tijd weg!

Waar: Elk jaar gaan we weer naar Kampeerboederij “De Kievit”,  Prins Hendriklaan 4, te Esbeek. Zo wordt het op een gegeven moment bekend terrein voor de kids en vinden ze makkelijker hun weg.

Thema: Elk jaar hebben we ook een thema, dit jaar is dat “jungle/tropical”. Op zaterdagavond is er een muziekfeest en is iedereen altijd verkleed dus leuk als de nieuwe lichting ook verkleedkleding in het thema meeneemt. De meest originele outfit wordt beloond met een prijs!

Slaapplaatsen: Het zijn hele grote slaapzalen van ongeveer 20 plekken. We proberen teams en leeftijd zoveel mogelijk bij elkaar te leggen. Heeft uw kind een wens om heel graag bij iemand in een een ander team te slapen, laat het dan even weten. Er kan altijd wat geregeld worden. Er zijn groepen douche hokjes. Apart voor mannen en vrouwen.

Thuisfront: Als er iets is heeft de hoofdleiding (zie hier onder) alle telefoonnummers zoals bij CKV-VALTO bekend in de ledenlijst bij zich. Wij kunnen contact met u opnemen bij calamiteiten (lees: heel erg heimwee). Meestal komt dat wel goed en willen de kinderen toch graag blijven. Als u contact met het kind zoekt, graag via ons zodat wij weten wat er aan de hand is en eventueel maatregelen kunnen nemen. Wij zullen altijd bereikbaar zijn (zie telefoon nummers hieronder).

Zorg/ziektes/allergieën: Er gaan verpleegkundigen mee op kamp, dus mocht er iets gebeuren dan kan er EHBO verleend worden. Bij allergieën of medicijnen waar wij van af moeten weten of waar het kind hulp bij nodig heeft, horen we dat graag. In overleg spreken we dan af hoe/wat/wanneer.

Koffer: De meeneemlijst vindt u vlak van tevoren op de site en in de bijblijver.

Vermaak: Wij zorgen dat de kinderen zich niet vervelen. Er zijn allerlei spellen georganiseerd met leeftijdsgenoten of alles door elkaar, vooral zaterdag. Zijn ze s’avonds moe, kunnen ze altijd naar bed. De E en F gaat eerder dan de DCB kinderen, zij hebben namelijk nog een nachtspel. De E en F gaat meestal rond 11-12 uur naar bed, als het het kampvuur (met kampverhaal!) buiten is geweest. Op zondag zorgen we met elkaar dat het kamphuis weer netjes achtergelaten wordt en doen we nog een mixtoernooi.

Begeleiding: Er gaat ca. 25 man leiding mee, waarvan 5 man Keuken. Zij zorgen ervoor dat de kids worden vermaakt en genoeg te eten en drinken krijgen.

Teken: Bij terugkomst is het verstandig om uw kind(eren) nog even te controleren op teken. Tijdens het weekend wordt dat in de gaten gehouden en zijn er teken-tangen aanwezig. Maar doe dit thuis vooral nog een keer extra grondig.

Voor vragen kunt u gerust terecht bij t’ Jeuk:

Denise Herbert: 06-13229967
Frank de Rijcke: 06-40463753
Aileen Willemsen: 06-44582813
Mark van Geest: 06-52455981

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.