NK 1 tegen 1

Aankomende zondag is het weer zo ver…. NK 1 tegen 1 bij ONDO in ‘s-Gravenzande!

Het is een toernooi met de beste spelers uit de korfbal league en bekende clubs! Zoals altijd is het NK 1 tegen 1 speciaal, maar nu nog een beetje meer! Want van VALTO doen namelijk 2 spelers mee..

Bij de senioren: Thom Voskamp
Bij de junioren: Laurens Verbaan

Wat houdt het precies in? Zestien deelnemers verdeeld over vier poules nemen het individueel tegen elkaar op in een arena met twee cirkels. Eén met een straal van 6 meter en één met een straal van 12 meter. Scores binnen de binnenste cirkel leveren twee punten op, daarbuiten één. Je valt 45 seconden aan en later ga je 45 seconden verdedigen. Het hoeft geen uitleg dat degene met de meeste punten de winnaar is. De beste acht gaan naar de kwartfinale, et cetera.

We mogen wel stellen dat het jaarlijks een enorm spectaculair evenement is, zowel voor senioren als junioren. In een arena met veel publiek (bij de senioren kwamen er vorig jaar bijna 2000 toeschouwers, bij de junioren waren er al zeker 1000), opgezweept door een DJ en twee commentatoren is het NK 1-1 echt uitgegroeid tot een toptoernooi. Meer info op www.nk1tegen1.nl.

Steun deze 2 helden en kom naar het NK 1 tegen 1 a.s. zondag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.