VALTO 1 HEEFT JULLIE NODIG !!!!

Beste supporters van VALTO,

Na het verlies van afgelopen zaterdag moet Valto 1 a.s. zaterdag (07-06) om 15:30 uur weer de groene weide in. Valto speelt tegen Elburg. De wedstrijd wordt gespeeld bij HKC in Utrecht (Verlengde Hoogravenseweg 15, 3525 BB Utrecht). Op het spel staat degraderen of in de 1e klasse blijven.

Valto 1 kan iedere steun hiervoor gebruiken. Afgelopen zaterdag stond de aanhang als 1 blok achter hun vlaggenschip en we hopen dat het aanstaande zaterdag weer zo mag zijn. En dan nu natuurlijk met een positief resultaat.

Onze OTLAV supporters vereniging wil jullie daarom weer van harte uitnodigingen om met de bus mee te gaan om onze trots aan te moedigen. We vertrekken om 13:30 vanaf de Villa en de verwachting is dat we rond 18:30 weer terug zijn in De Lier. Dankzij een sponsor kunnen we de tarieven voor kinderen wat interessanter maken. Een eigen bijdrage zal gevraagd worden voor de volwassen €10,- en voor de jongeren onder de 18 jaar is het €5,-.

Je kunt je opgeven bij het secretariaat van Valto:

secretariaat@ckv-valto.nl / 06-23855133

Trommel zo veel mogelijk mensen op, trek je mooiste oranje pakkie aan, want we willen laten weten dat we trots zijn op ons kluppie!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.