Oranje bussen naar Zeeland, kom ook mee!

LET OP: BEIDE BUSSEN ZIJN VOL!

Valto 1 heeft nog 1 reguliere competitiewedstrijd te spelen en staat bovenaan, samen met ONDO. Valto speelt zaterdag 27 mei tegen Fortis (nr 4) en ONDO ontmoet Albatros (nr 3). Winnen beide ploegen, volgt er een beslissingswedstrijd, waarschijnlijk op 3 juni.

Belangrijk verschil is dat Albatros nog een kans heeft. Maar Fortis is geen makkelijke tegenstander voor Valto, zo is in de afgelopen jaren gebleken. Daarom heeft Valto het Legioen, DE LIERSE TROTS keihard nodig. We gaan met busladingen mee om ons vlaggenschip te steunen en naar de overwinning te brengen. Hopelijk met heel Valto, net als de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup, toen we ook als één oranje legioen achter onze ploeg stonden.

We gaan met 2 bussen:

  • Bus 1 vertrekt om 12:00 uur, daar zijn nog 16 plaatsen vrij. Wedstrijden Valto 2 en Valto 1. Terugreis om 18:30 uur.
  • Bus 2 vertrekt om 13:30 uur, daar zijn nog 60 plaatsen vrij. Wedstrijd Valto 1. Terugreis om 18:00 uur.

Buskaartjes kosten € 12,50 te voldoen bij bestelling in de webshop. Wees er snel bij, alleen bij heel veel animo kunnen we een derde bus regelen. Kom vooral in het oranje en neem je supporterssjaalv mee. Heb je die niet? Bestel die dan mee voor € 7,50. Het wordt een gezellige, zonnige middag en misschien wel een heel groot feest!

KIES HIER JE BUSTICKET:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.