Sponsorkleding inleveren

Het einde van het seizoen nadert. Meeste teams hebben hun laatste wedstrijd gespeeld! Voor sommigen zijn er nog belangrijke wedstrijden of huldigingsmomenten voor de boeg. Daarna moet alle kleding worden ingeleverd. Hiervoor een aantal richtlijnen.

Wedstrijdshirtjes/inloopshirtjes en shirtjestas

  • Voor de jeugd tot en met de B dienen de coaches de kleding te verzamelen. Voor de A en senioren moet de aanvoerder dit doen.
  • Zet de shirtjes & inloopshirtjes in de shirtjestas gewassen en compleet op de bovenste plank van het tassenrek. Doe een briefje in de tas met eventuele opmerkingen over kwaliteit. Je mag het ook mailen naar Michiel@ckv-valto.nl.
  • Doe de eventuele wedstrijdbal bij de andere ballen van je team.

Team sporttassen en trainingspakken

  • Lever ook alle tassen die bij een team behoren en trainingspakken in. Zorg ervoor dat eventuele schade hersteld is (Tip: Kledingreparatie Hoofdstraat 33-A). Scheuren en gaten worden verwacht te worden hersteld. Schade door slijtage hoef je niet te laten herstellen, graag even aangeven op een briefje.
  • Indien je een trainingspak en sporttas hebt, wil ik je vragen deze ook in het tassenrek achter te laten. Heb je geen sporttas, stop dan je trainingspak met een briefje in een plastic tasje.

Inleveren als wedstrijden zijn afgelopen

Zaterdag waren de alleerlaatste wedstrijden. Binnen een week moet alles ingeleverd worden. Uitterlijke datum is de Einddag op 11 juni. Echter, des te eerder des te beter!

Zomeractiviteit

In de zomer gaan we goed de kwaliteit van de kleding bekijken. We hebben alle kleding nodig om ook eventuele herstelacties te kunnen ondernemen. Wanneer je netjes aangeeft op een briefje welke kleding (nummer, maat) van jou is, dan heb jij voorrang het volgende seizoen op die betreffende kleding.

Wanneer je vragen heb, schroom niet mij te benaderen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Vriendelijke groeten
Michiel van den Bos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.