Laat die zomer maar komen

De regen is eindelijk daar. Op de weg terug van Zeeland naar De Lier. Hij was vrijdag al verwacht, maar telkens werd de verwachting naar verder in de tijd bijgesteld en hebben we een compleet droge zaterdag gehad. Prima weer om te korfballen dus, nog beter weer om overwinningen en kampioenschappen te vieren en uitstekend weer om op een vol terras enkele spelers uit de selectie te bedanken nu ze een stapje terug doen en de coaches en staf uit te zwaaien. 

We zijn er echter nog niet. De competities mogen dan zijn afgelopen, maar er staan nog een aantal mooie momenten op de agenda. Te beginnen bij de eindmiddag op 11 juni, met het duo-schottoernooi, waarin je nog één keer kun schitteren. Pak die kans en schrijf je in op de website van Valto. Je kunt er ook voor kiezen om met de bus mee te gaan naar Tilburg om daar de D1 aan te moedigen. Zij schitteren nog één dag tegen de beste D-teams van Nederland in Tilburg. Het belooft een mooie dag te worden en bustickets zijn te bestellen via de website. Het seizoen sluiten we daarna gezamenlijk af met de huldiging van de kampioenen, een heerlijke BBQ en lekker lang napraten, vooruitkijken, en hopelijk genieten van een mooie zomerse avond. Ook de BBQ menu’s zijn dit jaar online te bestellen.

Daarna hebben we op 15 juni nog de sessies voor jeugdbestuur (18-) en visie (18+) waarin we als bestuur een groep (jeugd)leden vragen wat ze vinden en wat ze willen. Iedereen mag zich aanmelden, er zijn nog plaatsen vrij! Als je de toekomst van VALTO belangrijk vindt, meld je dan aan door een berichtje te sturen aan het bestuur. Kijk voor de toelichting en tijden elders in de Bijblijver.

De jeugd traint tussendoor nog gewoon iedere week, maar wel in de nieuwe samenstelling, tot zaterdag 18 juni, wanneer er een toernooi is en ook voor hen het korfbalseizoen er op zit. Zijn mogen een week later op nog wel op jeugdweekend om daar hun superhelden-kamp op te slaan. Er zijn niet zo heel veel plaatsen meer vrij, dus mocht je je nog niet hebben opgegeven, doe het snel! Twijfel je nog? Vraag dan iemand die al eens is geweest!

Tenslotte nog een groot compliment voor de organisatie en de vrijwilligers van het Priva Schoolkorfbal Toernooi. Wat was het weer een geweldige middag! De stoerste voetballers vinden korfbal echt leuk, klasgenootjes zien eindelijk waar hun vriendjes en vriendinnetjes het over hebben in de kring op school en ouders krijgen de mooie dingen mee die we bij VALTO doen. En ik heb er zelfs al van een aantal begrepen dat hun kind er heel graag bij komt. Welkom alvast en ik wens jullie net zoveel plezier als je bij het schoolkorfbal toernooi hebt beleefd!

Namens het bestuur,

Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.