Sponsorkleding seizoen 2015-2016

Bij aanvang van het nieuwe seizoen zijn we erin geslaagd een aantal teams in het nieuw te steken. De D2 wordt gesponsord door Vreugdenhil Transport en VG Orchids en E1 en E2 worden gesponsord door Ad van Kester, Lansbergen Orchideen en KPS-Sales. Shirtjes en tassen van Kinderdagverblijf ’t Strijpje gaan weer terug naar de F1 en F2.

Omdat de senioren selectie is uitgebreid van twee naar drie teams en de shirtjes niet allemaal er meer even fraai uitzagen, hebben we in overleg met de hoofdsponsor (Martin Stolze) nieuwe shirtjes en inloopshirtjes, maar ook aanvullende tassen en pakken kunnen bestellen. De shirtjes, tassen en pakken van Valto 3 gaan naar Valto 4 (gesponsord door HaZe Accountantcy).

We zijn alle sponsors er erkentelijk voor hun steun, dit keer met deze nieuwe kleding.

Vanaf donderdag staan de shirtjestassen weer klaar in het tassenrek van de Villa. Teams kunnen deze donderdagavond na de training alvast meenemen of zaterdagochtend voor de wedstrijd (vroege vertrekkers kunnen beter donderdagavond even langskomen).

Voor het gebruik hebben we de volgende richtlijnen opgesteld. We willen een ieder vragen hier kennis van te nemen en na te leven. Een verzorgde uitstraling en financiele steun aan de vereniging zijn belangen voor ons allemaal. Het zou jammer en omslachtig zijn wanneer we naar een borgsysteem moeten overstappen om het juiste gebruik af te dwingen.

Richtlijnen

Vriendelijke groeten,

Michiel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.