Sponsors waren afgelopen zaterdag goed zichtbaar

De sponsorcommissie is afgelopen zomer met veel enthousiasme aan de slag gegaan. Afgelopen zaterdag waren de sponsoren extra zichtbaar. Hierbij een stukje over het werk van de sponsorcommissie en de onmisbare steun van de Valto sponsors.

Vlaggen

Een maand geleden hebben we alle bordsponsoren (borden langs het veld buiten) benaderd of ze ook geïnteresseerd zijn voor een kleine meerprijs binnen zichtbaarheid te krijgen. Afgelopen zaterdag zijn de eerste vlaggen opgehangen: Melior, KPS Sales; Autobedrijf Beukers en Van Straalen Tegelzetbedrijf. AdFysio, ’t Strijpje en Van den Ende volgen komende week. Op deze manier genieten we meer steun van onze sponsoren en kleurt de zaal ook meer Oranje met aanmoedigende leuzen onderaan de vlag.

vlaggen

Shirtjes

valtod1Afgelopen zaterdag zijn Valto D1 en C2 in het nieuw gestoken. De D1 is gesponsord door KPS Sales en Lansbergen Orchideeën, de C2 door Plantenkwekerij P. van Geest en Vijverberg Fietsen. Oplettende kijker zal opmerken dat de shirtjes anders zijn als de reguliere shirtjes van Valto. Dit heeft wel wat toelichting nodig. De Erima shirtjeslijn waar Valto gebruik van maakt is uit productie genomen. Dit is gebruikelijk met sportkleding en hoeft voor Valto ook niet erg te zijn. We stappen over naar een opvolgende lijn, zodoende blijven we met de club ook met de tijd mee gaan. Nu waren de huidige shirtjes al erg snel niet meer te krijgen omdat een Duits bedrijf alle kleuren in deze lijn had opgekocht. Dit was jammer voor Valto, omdat we net een aantal nieuwe sponsoren hadden gevonden voor onze teams. Gelukkig hielp www.korfbalshop.nl ons door tussentijdse shirtjes te leveren.

Deze shirtjes worden bij in productie name van de nieuwe shirtjeslijn kosteloos vervangen en mogen we ze houden als inloopshirtjes. Naast de D1 en C2 zijn voor de kerstvakantie ook de B2, E5 en E6 in het nieuw gestoken. De E6 is hierbij gesponsord door Van Wensen Elektrotechniek!

Sporttassen

nieuwetassenAls klapper van de dag hadden we nog eens de uitreiking van de sporttassen voor de voltallige selectie. De oude tassen waren aan vervanging toe en de hoofdsponsor: Martin Stolze was zo aardig hiervoor diep in de buidel te tasten. Je kan wel zien dat de selectie erg blij was met de nieuwe tassen. Vooral de dames waren blij dat ze nu nog meer kunnen meenemen. Nu nog een sterke heer vinden die de grote zware tas wil dragen.

Veel resultaat van en voor de sponsoren.

Heb je vragen, schroom dan niet ons te benaderen (sponsors@ckv-valto.nl).

Vriendelijke groeten,

Marco Stolze, Dennis Voskamp, Angelie Prins, Hans Ridder en Michiel van den Bos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.