TEAM (s)VAN DE WEEK

Vanuit de supportersvereniging  OTLAV, is wederom het initiatief genomen om tijdens de thuiswedstrijden van Valto 1 een team te kiezen als

 “TEAM VAN DE WEEK”

Concreet willen we bereiken dat de sfeer rondom de de wedstrijden van Valto 1 intenser wordt en de kinderen, ouders en overig publiek meer betrokken raken bij de thuiswedstrijden van Valto 1. 

Het team van de week zal bezocht worden door een speler van Valto 1 tijdens de training voorafgaand aan de wedstrijd waar zij “Team van de week” zullen zijn. Tijdens de wedstrijd van Valto 1 zal er een speciale tribune voor het team van de week zijn. Hier kan het team van de week met elkaar zitten om Valto 1 aan te moedigen.Misschien kan er door het team van de week een “”YELL”” verzonnen worden, deze kan gebruikt worden om Valto 1 aan te moedigen. In de rust zal er op de middenstip een potje piepelen gedaan worden door het team van de week.

Tijdens elke thuiswedstrijd van Valto 1 wordt er een taart verloot. Dit jaar op een nieuwe manier! De kinderen van het team van de week zullen langs komen met een lijst waarop de eindstand van de wedstrijd geraden kan worden. De winst is een taart! De opbrengst van deze taartenverloting zal ten goede komen aan de supportersvereniging en de “teams van de week”. De winnaar van de taart zal elke wedstrijd direct na de wedstrijd bekend gemaakt worden.

Het team van de week dient drie kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Dan is er ruim de tijd voor de verkoop van de loten. Aan de  coaches de vraag om dit tijdig door te geven aan hun team van de week.

Team van de week     Tijdstip: Team van de week Speler Valto 1 Video
17-1-2015 Valto 1 Tilburg 1 19.00 uur F3+ F4 Niels Maaike en of Vera
31-1-2015 Valto 1 Swift 1 15.50 uur F1+ F2 Sharon Michael
07-03-2014 Valto 1 Fortis 1 18.10 uur D5 Thijs

Noteer dit vast in je agenda.

Supportersvereniging Valto.

Anja van der Eijk
Fiona Rijsdijk
Janine Stolk

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.