Team NL komt naar Valto!

Team NL komt naar Valto! Van 25 tot en met 30 oktober speelt Team NL op het Europees Kampioenschap korfbal in België. Als voorbereiding op dit toernooi, worden er drie uitzwaaiwedstrijden gespeeld. Eén van deze wedstrijden is op dinsdagavond 5 oktober bij Valto. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een regioteam om het op te nemen tegen de sterren van TeamNL. De tegenstander is dus nog even afwachten.

Wat we inmiddels wel weten, is dat er publiek bij de wedstrijd mag zijn! We zijn op dit moment nog aan het uitzoeken hoe we dit, met de huidige Corona-maatregelen, exact gaan invullen. Wil je graag aanwezig zijn bij de wedstrijd, blok dan 5 oktober vanaf 19.30 uur dan alvast in je agenda!

We kunnen ons voorstellen dat de TeamNL spelers in de dop op dinsdagavond gewoon op tijd naar bed moeten. Gelukkig hebben we op woensdagmiddag ook iets leuks! Dan traint TeamNL tussen 13.00 en 15.00 uur in sporthal Vreeloo. Dit is een openbare training waar iedereen mag gaan kijken. Leuk om je idolen eens van dichtbij te zien, maar ook zeker interessant voor trainers en andere belangstellenden om te zien hoe onze bondscoach een training geeft.

Zowel na de wedstrijd op dinsdag als de training op woensdag, is er een handtekeningenmoment gepland.Meer informatie over toegang op dinsdagavond en woensdagmiddag vind je hier.

Foto: Anne van Vegchel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.