Bestel vanaf nu je kaarten voor TeamNL

KAARTEN VOOR WOENSDAGMIDDAG ZIJN NOG TE BESTELLEN!

Team NL komt naar Valto! Van 25 tot en met 30 oktober speelt Team NL op het Europees Kampioenschap korfbal in België. Als voorbereiding op dit toernooi, worden er drie uitzwaaiwedstrijden gespeeld. Eén van deze wedstrijden is op dinsdagavond 5 oktober bij Valto. TeamNL speelt deze avond een onderlinge wedstrijd.

Wat we inmiddels wel weten, is dat er publiek bij de wedstrijd mag zijn! Wil je dit niet missen, reserveer dan hieronder een toegangskaartje. Toegang is gratis maar i.v.m. een maximum aantal bezoekers, is vooraf reserveren van een toegangskaartje noodzakelijk. De wedstrijd begint om 19.30 uur, hal open om 19.00 uur.

We kunnen ons voorstellen dat de TeamNL spelers in de dop op dinsdagavond gewoon op tijd naar bed moeten. Gelukkig hebben we op woensdagmiddag ook iets leuks! Dan traint TeamNL tussen 13.00 en 15.00 uur in sporthal Vreeloo. Dit is een openbare training waar iedereen mag gaan kijken. Leuk om je idolen eens van dichtbij te zien, maar ook zeker interessant voor trainers en andere belangstellenden om te zien hoe onze bondscoach een training geeft. Ook hiervoor geldt dat je je vooraf in moet schrijven via onderstaand formulier.

Zowel na de wedstrijd op dinsdag als de training op woensdag, is er een handtekeningenmoment gepland.

In de sporthal is een CoronaTestBewijs niet nodig. Het landelijke advies is nog steeds: bezoek je een drukke plek, test jezelf voorafgaand hieraan. Wij hopen dat onze bezoekers hier gehoor aan geven! Het kan zijn dat er voor het nuttigen van een consumptie in de kantine van Optisport wel een CoronaTestBewijs nodig is. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dat hier publiceren.

Foto: Anne van Vegchel

KAARTEN VOOR WOENSDAGMIDDAG ZIJN NOG TE BESTELLEN!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.