De kop is er af, competitieronde 1 is voorbij

Zo’n beetje iedereen is op de foto geweest, spelers en teams. Sportlink op het laatste moment geüpdate, de juiste coaches bij de juiste teams. Algemeen Reserves zijn ingedeeld, reserves en invallers geregeld. Mailtjes en sms-jes verstuurd, scheidsrechters hebben gefloten. Spelers waren er vroeg uit, sommigen konden uitslapen, weer anderen speelden twee wedstrijden of deden mee bij een ander team en zagen hun eigen wedstrijd op het laatste moment verplaatst. Er werd gespeeld, gemist, gecoacht, gescoord, verloren en gewonnen. De bar was weer bezet, de velden vol. Een drukje van belang. Bijpraten, lang niet gezien, verwonderd en gelachen.

Kortom, de competitie is weer begonnen.

27 wedstrijden, 14 gewonnen, 12 verloren, 1 gelijk. Belangrijke punten voor de selectieteams. Valto 1 haalde revanche bij Excelsior op de verloren wedstrijd van vorig seizoen. Valto 2 nam de punten mee bij DeetosSnel, maar ook Valto 3, 4 en 5 wonnen. Valto A1 opende het seizoen met een hele ruime overwinning op Fortuna A2 en zet een mooie eerste stap in de overgangsklasse. Valto B1 in de hoofdklasse een nipte overwinning in en bij Maassluis, Valto C1 in de hoofdklasse een flink verlies, maar laten we hopen op een stijle leercurve. Succes de komende week!

Wat betreft het komende weekend, de selectie thuis. Ouderwets gezellig. Lastige tegenstanders uit Kamerik. Alle support is welkom, dus komt vooral kijken en aanmoedigen. Tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.