Het korfballeven na de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is voorbij. Normaal de tijd van wintersport en de laatste fase van de zaalcompetitie. Nu een moment om even aan de coronamoeheid te ontsnappen en een weekje of weekendje weg te gaan, althans voor sommigen. De blijvers konden genieten van de clinic door KorfbalFit, samen met vier toppers in de korfbalwereld. Dit werd een mooi succes bij prima weer!

De basisscholen zijn weer begonnen en ook de middelbare scholen openen hun deuren weer. De besmettingen zijn helaas nog niet aan het dalen en blijven steken rond de 5.000 per dag. Ook wij gaan weer een stapje doen in de trainingen, maar we blijven benadrukken dat dit alleen kan, als we ons aan de regels houden!

De jeugd gaat doordeweeks trainen in de avond en ook de senioren blijven dit doen (V5-10) of komen er bij (V1-4). De zaterdag blijft in de ochtend en middag als tweede training staan. Het is wat schuiven, passen en meten op het veld, maar vanwege de avondklok is dat even niet anders. De laatste trainingen eindigen om 20:30 uur, zodat iedereen op tijd thuis kan zijn. En voor de mensen tot 27 jaar bekijken we de mogelijkheden voor onderlinge duels en trainingen. Bij V1-4 is dat vanzelfsprekend, de andere teams bestaan vooral uit een mix van 27- en 27+. Bij voldoende animo gaan we ook daar mixen.

Het trainingsschema vind je hier:

De komende 3 weken worden er voor de E1, E2, D1, D2, D5 een mixcompetitie opgezet (ivm de vakantie een weekje uitgesteld). Leuk initiatief en dat na een geslaagd mixtoernooi voor de B en C vorige week zaterdag.

Namens de TC,

Jan Jaap Elenbaas
vztc@ckv-valto.nl / 06-29585387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.