Inhaal- en vakantieweekend (1)

Deze week is het vakantie. Sommigen genieten van de wintersport, anderen van de rust. En een enkeling speelde afgelopen weekend een wedstrijd. Valto A3 vulde de hal en de tribunes waren goed gevuld. Koploper Twist A2 kwam op bezoek en hoewel onze A3 de tegenstander goed kon volgen in de eerste helft, werd in de tweede helft uiteindelijk toch een gaatje geslagen dat niet meer ingehaald werd. Net als vorige keer bij Twist, verloor de A3 de wedstrijd van een koploper die nét iets beter was. Nu is het zaak om de tweede plaats vast te houden en zorgen voor een mooi einde van het seizoen!

De selectie speelde oorspronkelijk in het weekend van 25 februari, maar doordat bij carnavalvierend zuid Nederland de sporthallen dan niet worden ingepland, zijn die wedstrijden verplaatst. Dus speelt de selectie aanstaand weekend, op 4 maart, in Vlissingen tegen Fortis. Omdat er doorgaans weinig publiek is bij dit soort verre wedstrijden en dit weekend in de vakantieperiode valt, regelt Valto een bus en kunnen er supporters mee! Wil je meerijden en Valto 1 en 2 aanmoedigen? Vul dan dit formulier in! Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn nu nog enkele plekken over.

Verder is er een klein programma voor een aantal teams, waarbij iedereen uit speelt. Veel succes!

Tenslotte wil ik nog de mogelijkheid van Fit&Fun onder de aandacht brengen. Eén keer in de week sportief bezig zijn, met een stukje Fit en een stukje Fun. Zeg maar combifit. Of bootcamp. Of work hard, play hard. Noem het zoals je wilt. Wat het inhoudt? Iedere maandag van 19.30 tot 20.30 uur, onder begeleiding (onder andere AdFysio), eerst een half uur core stability oefeningen. Buikspieren. Rug. Benen. Billen. En een beetje conditie, want het gaat in hoog tempo. Daarna een half uur fun, spel, geen korfbal (althans bijna niet), maar van alles en nog wat. Als we maar bewegen, conditie opbouwen, strijd. Lijkt het je wat? Meld je dan aan! Voor spelende leden is het gratis, voor ieder ander nog geen 100 euro per seizoen. Aanmelden kan via fitfun@ckv-valto.nl.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.