Inhaalronde – Vooral vakantie

Weinig wedstrijden op het programma afgelopen zaterdag, deels door de vakantie, maar ook door het verplaatsen van de wedstrijden van de D2 en C5 vanwege het overlijden van Roland, vader van Sten, Vinn en Yente en echtgenoot van Natasja. We wensen jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies en hopen dat wij als club daar een steunende rol in kunnen hebben.

Voor de komende week staat er één wedstrijd op zaterdag en één wedstrijd doordeweeks de week erna op het programma. Op 2 maart is er weer een volle speelronde. Hierdoor wordt er deze week in principe niet getraind.

Oefenwedstrijd Valto A3 tegen Dijkvogels G1
Afgelopen zaterdag speelde een samengesteld team van Valto A3 tegen het eerste G-team van Dijkvogels. Hoewel Valto met 12-5 won, is Dijkvogels erg blij dat ze weer een oefenwedstijd konden spelen met meer tegenstand dan dat ze in de competitie krijgen. Vanuit onze club werken we daar graag aan mee en ik wil dan ook iedereen vanuit Valto die heeft meegedaan en dit mede mogelijk heeft gemaakt bedanken voor de medewerking. Heel mooi om te zien hoe maatschappelijke betrokken jullie zijn en hoe zo’n initiatief zoveel moois brengt!

Oefenwedstrijden veld
Het duurt nog even, maar voor je het weet spelen we weer buiten op het veld. De eerste oefenwedstrijden staan al in het programma. Kijk er vast even naar, vooral omdat het in het Paasweekend is.

RTC-selecties
Afgelopen weken zijn voor de RTC-ontwikkelteams U15, U17 en U19 de voorspeelwedstrijden en trainingen geweest en naar aanleiding daarvan zijn Stacey, Luna (U15) en Sanne (U19) geselecteerd, gefeliciteerd met jullie plek en succes bij de verdere trainingen!

En doordat RTC West de Korfbalchallenge heeft gewonnen, mag Luna Nederland vertegenwoordigen op het EK U15 in Polen. Heel gaaf en succes daar Luna!

Trainersbijeenkomsten
De eerstvolgende avonden (19.00 uur) waarop deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden zijn:

  1. Maandag 11 maart
  2. Maandag 6 mei
  3. Maandag 10 juni

Omdat we dit als Valto een belangrijk onderwerp vinden, gaan we ervanuit dat alle trainers van de F tot en met de A aanwezig zijn op deze avonden. We vragen jullie dan ook deze avonden nu al voor het hele jaar in jullie agenda te zetten zodat de kans klein is dat je verhinderd bent. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.