Nieuwe groepen, even wennen

Een gebroken week met maandag, dinsdag en woensdag trainingen en op donderdag Hemelvaartsdag waarop we normaal massaal naar het VEO-toernooi zouden gaan. Maar niets is wat het was en dus één oefenwedstrijd tussen de B2 en de C1. De zaterdag was vol met mixwedstrijden, zon en regen wisselden elkaar af en bij de Kangoeroes veel nieuwe gezichten na een geslaagde AdFysio Giga Kangoeroedag de week ervoor!

Deze week een volle week, voor het Pinksterweekend. Zelfde groepen, zelfde trainingstijden en een nieuw programma voor de zaterdag. En nog even: afmelden voor trainingen en wedstrijden doe je bij je trainer/coach van dit seizoen.

Deze week ook de start van de examens voor veel leden, namens de TC wens ik jullie heel veel succes, zet hem op!

Hieronder nog even de herhaling van berichten.

Afmelddatum
De nieuwe teamindelingen en daarmee ook de afmelddatum wordt door het niet doorgaan van de competitie naar voren gehaald. In plaats van half juni wordt dat nu zondag 23 mei. Uiterlijk op die dag willen we graag van je weten of je gaat stoppen met korfballen. Als je blijft, hoef je uiteraard niets te doen. Na deze datum start de TC met de teamindelingen. Twijfel je, zit je met vragen of wil je iets bespreken met de TC over volgend seizoen, schroom dan niet om contact op te nemen met de coördinator van jouw lichting. We willen graag met je meedenken om het leuk te maken/houden. We kunnen niets beloven, maar we zullen wel onze best doen!

Coördinator E, F en Kangoeroes: Romy van den Berg
Coördinator C en D: Marleen Slaman
Coördinator A en B: Twan Korteland
Coördinator Senioren breedtesport: Frank Poot
Coördinator Senioren wedstrijdsport: Mark van Geest


Overig TC nieuws

Naast het nieuws dat de A1 overgangsklasse mag spelen in de zaal, zijn deze maandag ook de cirkels vervangen op de velden. Goed nieuws dus richting het nieuwe seizoen. Ander goed nieuws is dat we een vervanger hebben gevonden in de TC voor Marleen. En dat is geworden: Marleen! We zijn heel blij dat Marleen Boekestijn de coördinator C en D wil zijn vanaf volgend seizoen en die taak overneemt van Marleen Slaman. De laatstgenoemde blijft nog wel actief binnen de TC, maar dan voor alle randzaken, zoals oefenwedstrijden, toernooien, clinics, bedenk het maar. Dat brengt weer iets meer rust in de TC, waarmee we onze groeiende club hopelijk nog beter kunnen bedienen!

En, zoals in de vorige Bijblijver uitgebreid stond, zijn we erg blij om met Maarten Taffijn een trainer/coach voor de A1 te hebben voor volgend seizoen!

Namens de TC,

Jan Jaap Elenbaas
vztc@ckv-valto.nl / 06-29585387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.