Play-off ronde 1, de heenwedstrijden

De competitie is klaar, althans voor de meeste teams. En afgezien van een verdwaalde sneeuwvlok, lonken de velden onder een lekker zonnetje. Volgende week staan de oefenwedstrijden voor het veld al weer op het programma en in gedachten dwaal ik al af naar een zonnige namiddag met dagschotel op een vol terras met gezellige muziek door de speakers terugdenkend aan alle mooie momenten die die dag voorbij zijn gekomen. Ik zeg tegen mezelf: hou dat vast. En in de tussentijd, denk aan die andere droom. Hoofdklasse voor Valto 1, nu echt binnen handbereik.

Natuurlijk was het een dag vol spanning in de goedgevulde Vreeloohal afgelopen zaterdag en dat was te zien. Dit zijn wedstrijden waar het er echt om gaat. Mooie duels waarbij het alle kanten op kan. Wedstrijden op zich. Ik ga ze niet allemaal beschrijven, dat heeft Arno namelijk al gedaan. Wat ik wel wil benadrukken is dat het stuk voor stuk belangrijke wedstrijden zijn. Niet degraderen of juist wel promoveren. Goed voor nu, goed voor de toekomst.

Wat doet Valto A2? Blijft Valto A1 in de Overgangsklasse? Speelt Valto 4 volgend jaar weer reserve derde klasse. Schuift Valto 3 wat dichter naar de selectie toe door naar de reserve tweede klasse te promoveren? Schrijft Valto 1 geschiedenis door te promoveren naar de Hoofdklasse? En is dat zoveel waard als Valto 2 niet handhaaft in de Reserve Overgangsklasse? Vragen voor het nu, vragen voor de toekomst. Valto 2 zette in ieder geval een belangrijke stap zaterdag en Valto 1 liet zien dat die unieke promotie nog altijd mogelijk is. Hoe dan ook, kom zaterdag aanstaande allemaal aanmoedigen! Welk team dat is, dat mogen jullie zelf bepalen. Het kunnen ook meerdere teams zijn. We gaan kijken of we een bus kunnen regelen die Valto 2 en Valto 1 aandoet. Laten we afspreken dat we allemaal om 20.00 uur verzamelen in sporthal De Veur te Zoetermeer. Daar schreeuwen we Valto 1 naar de overwinning om vervolgens massaal te juichen en naar Villa Valto af te reizen voor een grootse afterparty! We gaan hoe dan ook een feestje bouwen, wat er ook gebeurt.

Oh en bestel een supportersjaal als je die nog niet hebt.

En nog even voor het overzicht, dit zijn de wedstrijden:

Thuis Uit Tijd Hal
KCR A1 Valto A2 14:45 De Fakkel, Ridderkerk
KOAG 4 Valto 3 15:30 uur Krimpenerwaard college, Krimpen a/d IJssel
KVS 6 Valto 4 15.30 uur De Blinkerd, Scheveningen
KCR 2 Valto 2 18:15 uur De Fakkel, Ridderkerk
Refleks A1 Valto A1 19:00 uur De Altis, Rijswijk
De Meervogels 1 Valto 1 20:00 uur De Veur, Zoetermeer

Trainingen
Deze week starten ook de buitentrainingen weer, volgens het schema op de website. Kijk er goed naar, voor sommige teams verschillen de tijden met die van de zaal.

Oefenwedstrijden
Voor de teams die geen wedstrijden in. de play-offs spelen hebben we zoveel mogelijk een oefenwedstrijd proberen te regelen. Kijk op het wedstrijdprogramma voor wanneer jouw wedstrijd is.

Enquête
De enquête voor de tweedejaars B-jeugd en ouder is verstuurd en behoorlijk goed ingevuld. We gaan er als TC mee aan de slag voor de indelingen van volgend seizoen. Heb je hem nog niet ingevuld, doe dat dan alsnog! Voor de leden die zich willen afmelden voor volgend seizoen, vragen we dat vóór 1 mei aan ons te laten weten. Dit kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ckv-valto.nl.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.