Play-off ronde 2, de returns

Het was een dag van de traan en de lach. Het einde van de zaalcompetitie was daar en werd beslist in de laatste speelronde, op de laatste speelzaterdag. De uitslagen van de heenwedstrijden stonden er, het was tijd voor de returns.

De play-off-wedstrijden
Voor zowel Valto 1 en 2 was de uitgangspositie goed. Valto 1 begon weer op 0-0 en kon de unieke kans om te promoveren naar de hoofdklasse waarmaken. Het kwam aan op één wedstrijd en daarin was alles mogelijk tegen De Meervogels 1. Valto 2 begon met een 0-8 voorsprong tegen KCR 2. Beide teams hebben er voor gevochten, maar beide teams lukte het helaas niet om het gewenste resultaat te behalen. Voor Valto 1 kwam de stap vooruit te vroeg en Valto 2 doet een stapje terug, om er vervolgens weer twee vooruit te kunnen doen. Deze ervaringen nemen we mee in een volgende kans, welke meer vertrouwen zal genieten en we ze zullen verzilveren. Het is nu uithuilen en de tranen uit de ogen wrijven, zodat we weer vooruit kunnen kijken. De tweede helft van de veldcompetitie staat direct voor de deur en daarin is nog veel mogelijk.

Voor Valto 3, 4 en A1 was de uitgangspositie ook goed. De eerste twee teams hadden een ruime marge die zij verder uit konden bouwen tijdens de returns. Goed gedaan en daarmee dus een promotie voor Valto 3 naar de reserve tweede klasse en dus ook meer aansluiting bij de selectie en behoud voor Valto 4 dat volgend jaar ook in de reserve derde klasse mag spelen. De junioren van de A1 verdedigende de kleinst mogelijke marge van één doelpunt verschil en maakten duidelijk dat dit ook de kleinste marge zou blijven. Tegen Refleks A1 werd ruim gewonnen en dus speelt het team volgend seizoen ook in de overgangsklasse, een prima niveau om meer ervaring op te doen en verder te leren, want dat blijft het belangrijkste. Bij deze teams overheerste dus de lach en hopelijk dat die worden vastgehouden in de tweede helft van de veldcompetitie, waar er ook nog kansen liggen voor promotie en behoud.

De oefenwedstrijden
Over de veldcompetitie gesproken, bijna alle andere teams hadden hun oefenwedstrijden op deze bijzondere en zonovergoten dag. Ook dat bracht weer een lach op het gezicht, de eigen kantine, zonder beperkingen, op het terras, langs de lijn, in het veld. Het klaarmaken voor de start van de competitie die aanstaande zaterdag weer begint en doorloopt tot in juni.

De trainingen
Op deze maandag, Tweede Paasdag zijn er geen trainingen. De rest van de week wel weer, volgens het schema op de website. Kijk er goed naar, voor sommige teams verschillen de dagen en/of tijden met die van de zaal.

De AdFysio Goga Kangoeroedag
Aanstaande vrijdag 22 april is het zover, de Koningsspelen en voor Valto betekent dat de AdFysio Giga Kangoeroedag! Alle kinderen uit de groepen 0, 1 en 2 zijn dan bij ons te gast om leuke spelletjes te doen, zowel korfbal als niet-korfbal-gerelateerd. Heel leuk dus en ook een mooie kans om de kleuters en hun ouders kennis te laten maken met onze sport en accommodatie. Wat helemaal leuk zou zijn is als deze kinderen in de weken daarna bij de Kangoeroes komen meetrainen. Nét zo leuk als de Kangoeroedag, maar dan iedere zaterdag.

Het Priva Schoolkorfbaltoernooi
Ook het schoolkorfbal komt er weer aan. Op woensdag 25 mei zijn de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 welkom om de korfbalvelden voor een gaaf toernooi. Wil je daarbij helpen, laat het dan weten aan Petra Dijkstra. We hopen uiteraard op mooi weer en ook hierbij op veel sportieve kinderen die daarna willen meetrainen en meespelen.

Het Hemelvaartstoernooi
Bij alle jeugdteams is er gevraagd of de spelers mee willen naar het jaarlijkse VEO Hemelvaartstoernooi. De TC gaat de teams deze week opgeven en aanmelden, jullie horen dus snel of jullie team meegaat en wat de indeling zal zijn.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Afmelden

Voor de leden die zich willen afmelden voor volgend seizoen, vragen we dat vóór 1 mei aan ons te laten weten. Dit kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ckv-valto.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.