Speelronde 10 – Drempel gehaald

Welke drempel? Nou, de drempel voor de te fluiten wedstrijden, om geen punten in mindering te krijgen. En het mooie nieuws is: die hebben we gehaald! Met dank aan onze bondsscheidsrechters hoeven we daar niet meer bang voor te zijn, hulde! Het volgende doel is het voorkomen van de boete. Daar wordt de komende vier speelronden aan gewerkt.

Wil jij ook bijdragen door af en toe in de buurt te fluiten of bij ons thuis de wedstrijdsport wedstrijden? Je kunt kosteloos een opleiding en kleding krijgen en de vereniging enorm helpen. Aanmelden kan bij Thom Voskamp (thom.voskamp@ckv-valto.nl).

Uiteraard mag ik de verenigingsscheidsrechters niet vergeten, want ook zonder deze vrijwilligers geen wedstrijd. Het zijn vaak ook leden die al zelf trainen en spelen, training geven of iets anders doen, dus ook jullie enorm bedankt voor je bijdrage! Wil je nu als lid of als ouder hieraan bijdragen, dan kun je ook hiervoor bij Thom terecht. Je helpt er niet alleen de vereniging mee (hoe meer scheidsrechters, hoe minder iedereen hoeft te fluiten), maar het is ook nog enorm leerzaam en leuk om de spelregels te kennen.

Oefenwedstrijden veld

Het duurt nog even, maar voor je het weet spelen we weer buiten op het veld. De eerste oefenwedstrijden staan al in het programma. Kijk er vast even naar, vooral omdat het in het Paasweekend is.

RTC voorspeelwedstrijden

Afgelopen weken zijn voor de RTC ontwikkelteams U15 en U17 de voorspeelwedstrijden geweest en naar aanleiding daarvan zijn Stacey en Luna (U15) geselecteerd, gefeliciteerd met jullie plek en succes bij de verdere trainingen! Isis en Frenk (U17) zijn een ronder verder, succes nog even!

Maandag 5 februari speelt Sanne uit de A1 haar 1e selectiewedstrijd voor RTC West U19. Zij mag als huidige RTC-lid de eerste ronde overslaan. Mocht je willen kijken hoe zij het doet, dan kun je terecht in de Topsporthal in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag vanaf 20.30 uur. Succes Sanne!

Trainersbijeenkomsten
De eerstvolgende avonden (19.00 uur) waarop deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden zijn:

 

  1. Maandag 11 maart
  2. Maandag 6 mei
  3. Maandag 10 juni

Omdat we dit als Valto een belangrijk onderwerp vinden, gaan we ervanuit dat alle trainers van de F tot en met de A aanwezig zijn op deze avonden. We vragen jullie dan ook deze avonden nu al voor het hele jaar in jullie agenda te zetten zodat de kans klein is dat je verhinderd bent. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.