Speelronde 11, het einde seizoen in zicht, finales op komst

Een mooi-weer weekend ligt achter ons, waarin Valto 2 in de race blijft voor het kampioenschap en Valto 3 inmiddels weer bovenaan staat en ook daar het kampioenschap in zicht is. De stukjes met uitslagen zijn te lezen in de Bijblijver.

Deze week is een bijzondere week. Dinsdag gaan we loten verkopen met de jeugd, woensdag is het Priva Schoolkorfbaltoernooi en donderdag is het Hemelvaartstroernooi bij VEO.

Het Priva Schoolkorfbaltoernooi
Ook het schoolkorfbal komt er weer aan. Op woensdag 25 mei zijn de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 welkom om de korfbalvelden voor een gaaf toernooi. Wil je daarbij helpen, laat het dan weten aan Petra Dijkstra. We hopen uiteraard op mooi weer en ook hierbij op veel sportieve kinderen die daarna willen meetrainen en meespelen. Wil je je aanmelden met een team of als individu? Doe dat dan op de inschrijfpagina.

Het Hemelvaartstoernooi
Nog niet alle informatie is binnen, maar het volgende weten we al:

Ieder team speelt 6 wedstrijden, waarbij deze wedstrijden over 22 ronden zijn verdeeld. Enkele poules (met 6 teams) zullen 5 wedstrijden spelen. Het toernooi duurt van 9.00 uur tot 16.30 uur. Om ongeveer 16.45 uur is de prijsuitreiking. De F teams spelen van 9.00 uur tot 14.00 uur. De prijsuitreiking van hen is om ongeveer 14.15 uur.

Voor het ophalen van het wedstrijdprogramma: graag voor 8.30 uur aanwezig zijn. Dat betekent vroeg vertrekken, spreek dat met je eigen team af. Per ingeschreven team verwacht VEO dat 2 wedstrijden op het toernooi worden gefloten door Valto scheidsrechters.

Kopen van eten/drinken tijdens het toernooi
Net als andere jaren zijn er diverse verkooppunten waar snoep, ijs, limonade, broodjes, frituur, bier en saté wordt verkocht. Bij deze verkooppunten kan vanaf dit jaar enkel per pin worden afgerekend.

Het nieuwe seizoen
Voor de C-leeftijd zijn we op zoek naar jongens. We willen met onze C1 graag in de hoofdklasse blijven spelen, maar dat kan alleen als we voldoende jongens hebben. Ben je of ken je iemand in de leeftijd van 10/11 jaar die graag zou willen korfballen, neem hem dan een keer mee naar een training.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.