Speelronde 13 zaal, nog meer kampioenen

Nadat vorige week Valto 1 met nog twee wedstrijden kampioen werd, hebben er nog meer ploegen dat voorbeeld gevolgd. Valto B3 en A2 zijn afgelopen zaterdag ook kampioen geworden. Knappe prestaties en er zijn nog meer teams die voor een kampioenschap of promotie in aanmerking komen. Valto B1 en C1 hebben zich knap gehandhaafd in de hoofdklasse en ook Valto 4 handhaaft in de reserve derde klasse.

Laatste week zaak, het veld komt er weer aan
Volgende week is de laatste officiële speelronde, dus deze week is de laatste week dat er binnen trainen is.  Kijk dus goed wanneer je training is na deze week in het trainingsschema.

Jaarschema 2023/2024
We zijn al weer druk bezig met volgend seizoen. We hebben een avond gehad met Valto 3, 4, 5 en A2 voor de indeling van volgend seizoen, waarin we hebben laten zien wat de uitdaging voor de TC is en ook input hebben gevraagd van de aanwezigen. Hier gaan we mee aan de slag. Verder kijken we steeds meer naar seizoen 23/24 en het jaarschema is daar een belangrijk onderdeel in.

Je kunt het hier vinden. Let wel op, niet alles is nog definitief, zoals het jeugdweekend. Uiteraard is het ook nog afwachten waar sommige teams spelen, zoals Valto 1.

Coach gezocht voor Valto 3, 4 en 5
Voor volgend seizoen zijn we ook weer op zoek naar een coach voor Valto 3. Tevens voor Valto 4 en 5, maar daarvoor willen we vooral binnen de vereniging zoeken. Ben je of ken je iemand die dit dolgraag zou willen doen, dan horen we graag van je! Zie voor de vacature, dit bericht op de website.

Fit&Fun voor iedereen
En nog een keer de mogelijkheid van Fit&Fun onder de aandacht brengen. Eén keer in de week sportief bezig zijn, met een stukje Fit en een stukje Fun. Zeg maar combifit. Of bootcamp. Of work hard, play hard. Noem het zoals je wilt. Wat het inhoudt? Iedere maandag van 19.30 tot 20.30 uur, onder begeleiding (onder andere AdFysio), eerst een half uur core stability oefeningen. Buikspieren. Rug. Benen. Billen. En een beetje conditie, want het gaat in hoog tempo. Daarna een half uur fun, spel, geen korfbal (althans bijna niet), maar van alles en nog wat. Als we maar bewegen, conditie opbouwen, strijd. Lijkt het je wat? Meld je dan aan! Voor spelende leden is het gratis, voor ieder ander nog geen 100 euro per seizoen. Aanmelden kan via fitfun@ckv-valto.nl.

Korfbalfinale in Ahoy
Wil je naar de Korfbalfinale in Ahoy? Dan kan! Op zaterdag 15 april 2023 schrijven we een nieuw hoofdstuk in de spectaculaire geschiedenis van de korfbalfinale in Rotterdam Ahoy. Grote wedstrijden, met grote namen. Met de twee beste ploegen van Nederland, misschien wel van de wereld, staat deze finale garant voor een wedstrijd van ongekende klasse. Wie blinkt er dit jaar uit in onze korfbaltempel?

Bestel nu je tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale.

Avond voor coaches en trainers

Op maandag 27 maart organiseren we een trainer/coach-avond van 20:00 – 21:00 uur. Deze avond heeft als thema: Coachen en is voor iedereen die coacht, zou willen coachen of gaat coachen. Dus ook voor jonge en/of beginnende coaches en ouders die nu coach zijn van een team, of dat wel eens willen doen, maar niet precies weten wat er van ze verwacht wordt.

Te gast is André Kuipers, oud international, nu coach van hoofdklasser KVS en daarvoor coach van Korfbal League club DSC geeft ons tips en tricks bij het coachen: hoe haal je alles uit je team?

Deze bijeenkomst is in de kantine Villa Valto.

Avond voor trainers en coaches

Op dinsdag 11 april is er een avond voor trainers, in de Villa, tussen 19.00 en 20.30 uur. Onderdeel van deze avond is een stukje blessures en preventie onder leiding van Maurice van Veldhooven, specialist in beweging bij AdFysio. Onderwerpen die onder andere de revue passeren zijn:

  • Core & Stability
  • Blessures
  • Overgang zaal/veld en veld/zaal

Ook willen we kennisdelen met de trainers onderling. Hét moment dus om vragen te stellen of tips te geven die je zelf hebt. Ontzettend leerzaam dus en zorg er daarom voor dat je er bij bent. Trainingen die normaal op deze  tijd staan, gaan niet door, zodat jullie er allemaal bij kunnen zijn. De zaterdag erop zijn er namelijk geen wedstrijden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.