Speelronde 14, toewerken naar het einde van het seizoen

Op de mooie, zonnig en ook warme zaterdag afgelopen weekend werden de laatste wedstrijden gespeeld. Extra drinkpauzes waren af en toe nodig. Desalniettemin zorgde het voor mooie plaatjes en een gezellige sfeer in en rond de kantine.

Bij sommige wedstrijden ging het nergens meer om. Andere wedstrijden waren nog spannend zat en we zijn ook weer een aantal kampioenen rijker! Valto F2, E2, E4, E5, C3, C4, B3 konden aan de taart, net als Valto 3 dat stiekem doordeweeks al kampioen was geworden, zonder zelf te spelen. Het kan gek lopen. Allemaal van harte gefeliciteerd!

De selectie sloot de middag af, waarbij Valto 2 nog even goed werd gehuldigd me bloemen én schaal én een feestje in Duitse stijl verzorgd door Valto 1. Er werd ook afscheid genomen van Nikki, Zané, Martijn en Mees met mooie woorden van hoofdcoach Mark en een aandenken namens de selectie. Namens Valto heel erg bedankt voor jullie jaren in de selectie en hopelijk tot ziens, in het veld of langs de lijn!

Indelingen jeugd
Vorige week zijn de indelingen van de jeugd bekend geworden. Daar zijn een aantal vragen en opmerkingen op gekomen, die we deze week bespreken binnen de TC en waarna we een antwoord geven/in gesprek gaan. Vanaf deze week trainen we in de nieuwe samenstelling, één keer per week. Hierdoor kan iedereen een beetje wennen aan de nieuwe teamgenoten en trainers. Zoals jullie kunnen zien bij de indeling, zijn nog niet alle plekjes gevuld. We zoeken hier en daar nog trainers en coaches. Wil je ons helpen, door een plekje in te vullen? Laat het mijn dan weten! Het schema voor 3 weken (20 juni t/m 7 juli):

Dinsdag

  • 17:00 uur F
  • 17:00 uur E
  • 18:00 uur D
  • 19:00 uur A1/2/3

Donderdag

  • 18:00 uur C
  • 19:00 uur B
  • 20:00 uur A1/2

Indelingen senioren
De indelingen van de senioren teams hopen we deze week te kunnen publiceren. Nog heel even geduld dus.

KT3 cursisten behalen examen
Vorige week woensdag zijn vier trainers van CKV Valto geslaagd voor het Korfbal Trainer 3 examen. Gedurende het hele seizoen zijn er cursusavonden gehouden. Op deze cursusavonden werd de theorie behandeld en daarna werd er met behulp van een oefengroep deze theorie in de praktijk toegepast. Met vier nieuwe KT3 trainers gaan we van uit Valto verder met het het ontwikkelen van onze trainers. Namens CKV Valto aan de trainers, gefeliciteerd! Aan de praktijkbegeleiders, cursusbegeleider en de examinatoren, bedankt!

Het NK Beachkorfbal Outdoor
Zondag 21 augustus 2022 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren. Het beachkorfbaltoernooi start rond 11.00 uur en eindigt uiterlijk om 17.00 uur. Vanuit Valto gaan er iedere zomer wel een aantal teams naar dit leuke evenement toe. Wil jij ook met jouw team? Geef dat dan door via tc@ckv-valto.nl. Wij regelen dan de inschrijving voor jullie!

Valto TC zoekt een nieuwe coördinator senioren wedstrijdsport
Mark van Geest heeft na 3 jaar aangegeven zich meer te willen richten op het trainen geven en te stoppen met zijn functie binnen de TC. Daarom is de TC voor volgend seizoen op zoek naar een coördinator senioren wedstrijdsport. Wil jij onderdeel vormen van het sportieve hart van de vereniging? Meld je dan bij ondergetekende. In het kort ben je verantwoordelijk voor de seniorenteams Valto 1 tot en met Valto 5 (waarschijnlijk tot en met Valto 6 volgend seizoen). Dat houdt in de planning (en eventuele verplaatsing) van de wedstrijden, indeling van teams en trainingen, trainers, nadenken over het lopende seizoen en de toekomst en dus ook het mede bepalen van het beleid. Niet alleen voor deze teams, maar binnen de gehele TC. Lees voor meer informatie de gehele vacature.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Foto’s: Arie Dijkstra
Meer foto’s zien? Kijk op https://photos.app.goo.gl/sthMj7gpBRJ7T5j1A

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.