Speelronde 4 voorlopig de laatste

We zouden al geen wedstrijden meer spelen voor het nieuwe jaar, maar nu gaan ook de trainingen niet door deze week en de competitie wordt in zijn geheel stopgezet, voorlopig. Wanneer we weer iets kunnen gaan doen, in welke vorm en op welke tijden is afwachten. De TC zal daar de komende tijd over nadenken en de maatregelen in de gaten houden. Op 3 januari is er een nieuwe persconferentie en hopelijk wordt daarin meer duidelijk. Het enige dat ik nu kan zeggen is: probeer zelf te blijven bewegen en maak er, ondanks de restricties, hele fijne dagen van

Afgelopen zaterdag
Voorlopig de laatste, waarbij we blij waren voor de teams die de afgelopen weken nog konden spelen en zo ook afgelopen zaterdag. En waar er geen wedstrijd mogelijk was of een team afzegde, waren we trainers die op de vrije tijden in de ochtend, toch een leuke Kersttraining in elkaar hadden gezet. Heel fijn dat dit dan toch gebeurt. Net als de dames bij de Kangoeroes, die er weer een mooi parcours van hadden gemaakt.

Verder heeft de selectie de padelbanen opgezocht om toch wat te kunnen bewegen, had Valto 3 een training aan het einde van de middag en hebben de andere teams die voor 17 uur hun wedstrijd konden spelen, dat ook gedaan. Ik floot zelf de laatste af bij de A3, helaas niet met winst. Ik wil iedereen die de afgelopen weken heeft geholpen om de wedstrijden toch mogelijk te maken, bedanken voor hun inzet. Trainers/coaches, scheidsrechters, QR-code checkers, filmers, rijders, maar ook ouders die mee hebben geholpen bij de vroege trainingen door de week, waardoor de jeugd toch nog kon blijven trainen. We hebben soms creatief moeten denken en doen, maar blij te zien dat het toch gelukt is!

Oude ballen, nieuwe ballen
De afgelopen weken zijn alle oude ballen verkocht, de laatste paar moeten nu naar hun kopers, die brengen we langs. Mooi om te zien dat deze oude ballen een tweede leven krijgen, want: hoe meer je doet met een bal, hoe beter.

Er zijn ook nieuwe ballen besteld en die zijn binnen. Dus we komen daarmee weer aardig op niveau. We gaan ze oppompen en voorzien van een kenmerk, waarna ze door jullie gebruikt kunnen worden, als we weer mogen. Goed nieuws dus!

Nogmaals, fijne dagen namens de gehele TC en we zien jullie hopelijk snel weer!

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.