Speelronde 5 zaal, echt de laatste van 2022

Vanaf deze plaats wil ik alle leden, ouders, familie en andere supporters als ook alle vrijwilligers en sponsors het allerbeste wensen voor 2023. Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen, doelen en hopelijk de bijbehorende sportieve hoogtepunten!

Vlak voor de feestdagen was er nog speelronde 5 voor een aantal teams. De ploegen in de hoofdklasse mochten nog een keer en ook de D4 had nog een wedstrijd op de planning staan. De B1 had het lastig tegen de nummer 2, maar speelde ook met een groot aantal invallers in de basis. Ook de C1 had het heel moeilijk tegen de nummer 1. De D1 speelde tegen de concurrent die gelijk stond in punten. Het verschil was niet groot, maar helaas wel verlies. Valto D4 tenslotte wist met minimaal verschil te verliezen in en tegen Nieuwerkerk, het verloor met 8-7. Geen feestelijk sportief einde van het jaar dus in competitie, maar een nieuw jaar geeft weer nieuwe kansen, dus succes allemaal!

Jongensclinic was leuk en stoer!
Op zaterdag 24 december was er van 11 tot 12 uur een jongensclinic in Vreeloo. Met als doel het werven van stoere jongens, deden een aantal stoere Valto-mannen er alles aan om de deelnemers te laten zien wat korfbal is en dat het superleuk kan zijn.

Geweldig gedaan mensen, want volgens mij was het een gave clinic met al meteen resultaat. Daar doen we het voor en hopelijk volgen er meer. We gaan dit zeker nog een keer doen, dus houdt de Valto-agenda in de gaten!

Korfbal Challenge 2022
Na twee jaar afwezigheid was hij weer terug, de Korfbal Challenge. Een mooi evenement in de topsporthallen van Rotterdam met allerlei activiteiten op het gebied van korfbal, zoals clinics voor trainers, live streams en uiteraard wedstrijden van regioteams en de groten van TeamNL en Korfbal League clubs.

Bij de regioteams deden Sanne Rijsdijk mee bij RTC West U17 en Jonne van der Meer bij RTC Den Haag U15. Dit laatste team wist het toernooi te winnen in de leeftijdscategorie, van harte gefeliciteerd Jonne! En voor beide dames een mooie prestatie om hier mee te mogen spelen.

Oefenwedstrijden en competitie in het nieuwe jaar
Zaterdag begint voor een aantal teams de competitie weer, maar er staan ook de nodige oefenwedstrijden op het programma. Alle wedstrijden dienen ook weer gefloten te worden, dus kijk even goed of jij aan de beurt bent en zorg voor een vervanger als je zelf niet kunt. Vanaf volgende week is het voor iedereen weer competitie.

Nogmaals heel veel succes voor iedereen, op naar een mooi jaar!

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.