Speelronde 7 – 50/50

We zijn op de helft van de zaalcompetitie, waarbij als het goed is iedereen alle tegenstanders al een keer heeft gehad. Het was voor de meeste teams ook de eerste wedstrijd in 2024.

In de top van de senioren is het spannend, halverwege het zaalseizoen staat Valto 1 op een mooie tweede plaats en dat is als promovendus, onder DeetosSnel/QLS helemaal niet verkeerd. Valto 2 staat ook tweede en heeft alles nog in eigen hand om kampioen te kunnen worden, dit is wel het doel en kan alleen met alle support van jullie. Vooral de wedstrijd op 27 januari thuis tegen Oranje Wit is daarbij van groot belang. Valto 3 en 4 staan beide knap bovenaan, maar ook daar is nog niets gespeeld.

Verder viel mijn oog nog op een aantal relatief ruime overwinningen, zoals die van de C5 (15-1) en de F1 (3-17). Voor verdere uitslagen en verslagen verwijs ik jullie graag door naar de korte stukjes van de jeugdteams en senioren en het immer uitgebreide verslag van Arno over de selectieteams verderop in de Bijblijver of op de website. Daar vind je ook onder andere de foto’s door Mieke en de video’s met hoogtepunten en de interviews door Zané.

Trainersbijeenkomsten
De eerstvolgende avonden (19.00 uur) waarop deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden zijn:

  1. Maandag 11 maart
  2. Maandag 6 mei
  3. Maandag 10 juni

Omdat we dit als Valto een belangrijk onderwerp vinden, gaan we ervanuit dat alle trainers van de F tot en met de A aanwezig zijn op deze avonden. We vragen jullie dan ook deze avonden nu al voor het hele jaar in jullie agenda te zetten zodat de kans klein is dat je verhinderd bent. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Foto: Mieke van Leeuwen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.