Speelronde 7 zaal, een vol programma

In speelronde 7 speelde zo’n beetje iedereen weer. En voor een aantal teams pakte deze wedstrijden erg goed uit. Valto 1 en 2 mochten weer vier punten vieren en bijschrijven in de stand. Ook de A1 wist weer te winnen. Dat betekent dat ze alledrie bovenaan staan, gedeeld weliswaar, maar wel volop in de race voor de bovenste plek aan het einde van het seizoen. Volgende week moet daar een nieuwe slag geslagen worden, waarin ze het allemaal op moeten nemen tegen Die Haghe waarmee ze ook allemaal de eerste positie delen. En thuis. Dus dat vraagt om alle support die nodig is en ik hoop dat ook op overvolle tribunes!

Andere teams die we lekker gingen waren de A2 in de derby tegen Dijkvogels A1 en Valto B1 dat de punten uit Zeeland mee naar huis nam en weer omhoog kan kijken.

Verder zitten de E1, de C3, de B4, de B3, Valto 8 en 7 wel lekker in de wedstrijd en doen meer om de koppositie. Neemt niet weg dat er bij de rest nog van alles mogelijk is. Het is pas klaar als het laatste fluitsignaal van de laatste wedstrijd geklonken heeft. Dus zet hem op, we zijn nog niet op de helft van de zaalcompetitie.

Succes aan alle teams!

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.