Speelronde 9 veld – de eerste echte krachtmetingen na de zaal

Een wisselvallig speelweekend, qua weer en qua resultaten. Het was misschien weer even wennen om een echte competitiewedstrijd te spelen. Bij de senioren waren er lichtpuntjes bij Valto 6 en 8, Valto 4 wist gelijk te spelen tegen Dijkvogels 2 en de rest moest de punten meegeven aan de tegenstander. Uitgebreidere beschrijvingen van Petra en Arno staan in de Bijblijver. Bij de junioren de volle winst, zowel A1, als de A2 en de A3, allen ruime overwinningen.

Bij de aspiranten een goede overwinning van Valto B2 en helaas nét geen overwinning van de B1, waar het verschil vóór de zaal een stuk groter was. De B3 moest de punten helaas aan Vriendenschaar laten, de B4 wist er een gelijk spel uit te halen.

Verder nog een paar winstpartijen er uit pikken, zoals de C1 die het knap doet in de hoofdklasse en op 10 punten staat in de middenmoot. Valto D1 dat hun allereerste overwinning behaalde in de competitie en dat is de laatste seconden van de wedstrijd, knap gedaan en terecht goed gevierd! Tenslotte één van onze nieuwe teams Valto F3 dat haar eerste wedstrijd wist te winnen met 7-3. Het andere nieuwe team Valto E6, komt de volgende ronde in actie, zij waren vrij.

De komende weken zijn wat rommelig, omdat de ene week wel en de andere week niet wordt gespeeld. De trainingen gaan in principe door, tenzij er onderling anders wordt afgesproken in verband met afwezigen door de vakantie.

Geniet in ieder geval van die vakantie en succes met de komende wedstrijden!

Nieuw seizoen in aantocht, opzeggen en meetrainen
Leden die zich willen afmelden voor volgend seizoen, dienen dat vóór 1 mei te doen. Vanaf dat moment gaan we als TC aan de slag met de indelingen van de teams. Afmelden kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ckv-valto.nl.

Wil je meetrainen om te kijken of korfbal voor jou dé sport is? Dan kun je dat aangeven bij één van de coördinatoren of trainers van de groepen. Dit kan kosteloos en na aan aantal keren kun je dat echt kiezen. Kinderen van de groepen 0, 1 en 2 hebben meegedaan aan de AdFysio Giga Kangoeroedag en kunnen met hun stempelkaart 4x gratis meetrainen met de Kangoeroes. Dat is op zaterdag 13 en 20 mei en op 3 en 10 juni van 10 to 11 uur.

Op woensdag 7 juni is het jaarlijkse Priva Schoolkorfbaltoernooi voor de kinderen van groep 3, 4 en 5 van de basisscholen. Dit is niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook goed om te kijken of korfbal voor jou is. Geef je dus snel op met een team of alleen.

Jaarschema 2023/2024
Het jaarschema voor volgend seizoen staat sinds vorige week online. Je kunt het hier vinden. Let wel op, niet alles is nog definitief, zoals het jeugdweekend. Uiteraard is het ook nog afwachten waar sommige teams spelen, zoals Valto 1.

Coach gezocht voor Valto 3, 4 en 5
Voor volgend seizoen zijn we ook weer op zoek naar een coach voor Valto 3. Tevens voor Valto 4 en 5, maar daarvoor willen we vooral binnen de vereniging zoeken. Ben je of ken je iemand die dit dolgraag zou willen doen, dan horen we graag van je! Zie voor de vacature, dit bericht op de website.

Fit&Fun voor iedereen
En nog een keer de mogelijkheid van Fit&Fun onder de aandacht brengen. Eén keer in de week sportief bezig zijn, met een stukje Fit en een stukje Fun. Zeg maar combifit. Of bootcamp. Of work hard, play hard. Noem het zoals je wilt. Wat het inhoudt? Iedere maandag van 19.30 tot 20.30 uur, onder begeleiding (onder andere AdFysio), eerst een half uur core stability oefeningen. Buikspieren. Rug. Benen. Billen. En een beetje conditie, want het gaat in hoog tempo. Daarna een half uur fun, spel, geen korfbal (althans bijna niet), maar van alles en nog wat. Als we maar bewegen, conditie opbouwen, strijd. Lijkt het je wat? Meld je dan aan! Voor spelende leden is het gratis, voor ieder ander nog geen 100 euro per seizoen. Aanmelden kan via fitfun@ckv-valto.nl.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.