Speelronde x + 4, de balans kan opgemaakt worden

We bevinden ons voor de wedstrijdsport inmiddels op de helft van de competitie, althans voor zover de inhaalwedstrijden ook zijn gespeeld. De breedtesport gaat volop door, met hier en daar een afzegging. Daarbij proberen we te verplaatsen, hoewel dat in de zaal en met de voorjaarsvakantie op komt, niet altijd zal lukken. De maatregelen worden inmiddels verder afgebouwd, wat betekent dat we over de piek zijn en we hopen dat het allemaal wat beter wordt en makkelijker om teams rond te krijgen en we hopelijk ‘normaal’ de competitie kunnen voorzetten. De Korfbal League is inmiddels aan de tweede fase beland, waarbij er in de kampioenspoule wordt gestreden om een plek in de play-offs en in de degradatiepoule om behoud of degradatie, met voor plaats 9 nog een escape tegen de verliezer van de Hoofdklassefinale. Alles en iedereen dus weer met publiek. En dat geeft toch ook weer een heel bijzonder gevoel.

Zoals bij de selectie afgelopen weekend. Het was weer ouderwets gezellig vol op de tribunes, waaronder de tribune met de teams van de week, inclusief trommels en het oplopen. Het resulteerde mede daardoor in een dubbele overwinning en dus vier punten voor Valto 1 en 2. Valto 3 won ook ruim en is op weg een mooie reeks neer te zetten in de zaal. De A1 speelt dinsdagavond uit tegen HKV/Ons Eibernest een belangrijke wedstrijd. Zij spelen op 20.00 uur in Den Haag en mocht je in de gelegenheid zijn, dan zou ik zeggen: kom en support! Valto B1 tenslotte heb ik via de socials meegekregen en hoewel nipt, een mooie overwinning!

De komende weken is het wat rustiger. Deze week trainen we nog volgens schema (tenzij anders aangegeven) en zaterdag is er een klein programma van teams die alledrie uit spelen. Volgende week is het voorjaarsvakantie en wordt er niet getraind (ook weer tenzij anders aangegeven). De tweede zaterdag van de voorjaarsvakantie is iedereen vrij en is er vooralsnog dus geen programma. Na de voorjaarsvakantie trainen we allemaal weer en zaterdag 12 maart wordt de competitie hervat. Vanaf dan is alles weer zoals het was, met publiek, zonder CTB en hopelijk zonder andere maatregelen, omdat het niet meer nodig hoeft te zijn. Uiteraard vragen we iedereen wel om verstandig te zijn en bij klachten thuis te blijven.

Voor nu een goede week en een fijne vakantie gewenst!

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Foto: Mieke van Leeuwen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.