Wat een mooie zaterdag!

Wat een heerlijke zaterdag was het toch weer. Eerst onze B1 een spannende derby zien spelen tegen Ondo B1, tot aan het einde bleef dit spannend alhoewel wij beter de korf vonden op de belangrijke momenten. Aan het eind van de middag was het de beurt aan V2 om tegen PKC 3 te laten zien, dat we ook kunnen winnen in deze moeilijke poule. Het was tot aan het einde een super spannende pot en gelukkig bleven de punten in De Lier.

Aan het begin van de avond was het dan de beurt aan V1 om tegen Ondo(M) te laten zien dat we bovenin meedraaien. Wat mij opviel aan deze wedstrijd dat het inpassen van 2 nieuwe dames gewoon heel goed uitpakte. Laura van der Eijk en Elise van Rijsdijk deden het echt ontzettend goed. Goed om te zien dat we kunnen leunen op een brede selectie. De punten bleven ook bij V1 in De Lier. Lekker weer om te spelen en aangemoedigd te worden in een volle zaal qua publiek.

Hopelijk hebben jullie allen niet al te veel last gehad van storm Eunice van afgelopen vrijdag middag en avond. Buiten dat er hier en daar spullen weggewaaid zijn of bomen omgevallen, hoop ik dat verder leed een ieder bespaard is gebleven. Hier aan de Burgerdijkseweg is de weg afgesloten wegens het omvallen van een forse boom en een breuk in de waterleiding. Dat geeft wat ongemak, maar wordt ook weer opgelost. Allen weer een goede week gewenst.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

Foto: Mieke van Leeuwen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.