Speelronde x + 8, meer kampioenen en de laatste officiële competitiewedstrijden

Langzaam begint het leven voor bijna iedereen er weer normaal uit te zien. Uiteraard nog (te) veel wedstrijden die wordt verzet of afgelast en we proberen daar zoveel mogelijk alternatieven voor te bedenken. We hopen na de komende weken in de zaal, de normale gang van zaken weer op te pakken in de tweede helft van het veld, maar het zal nog even doorbijten worden.

Wat ook een tijd niet kon, was de huldiging van kampioenen. Ook die gaan we weer oppakken. Te beginnen met de eerste helft van het veld. De kampioenen in die periode zijn Valto F1, E1, E2, D2, D5, C3, B4. Zij krijgen komende zaterdag 2 april, voor de wedstrijd van Valto 1, hun medaille omgehangen. Uiteraard kunnen jullie dan ook allemaal blijven om ons eerste aan te moedigen in hun laatste wedstrijd, voordat de play-offs beginnen.

Dinsdag speelt Valto 2 tegen PKC 3 in Papendrecht om 20:10 uur. En Valto A1 speelt ook een inhaalwedstrijd om 19.15 uur tegen Die Haghe. Op zaterdag is het dan de beurt aan Sporting Delta voor onze selectie en Valto A1 vroeg in de morgen 0 9.45 uur tegen HKV-Ons Eibernest. De rest van de stukje vind je in de Bijblijver. Na zaterdag is dan precies bekend wie er play-offs gaan spelen. Het worden spannende tijden!

De enquête voor alle senioren en de A en B (tweedejaars) spelers zijn vorige week verstuurd. Vul hem in als je dat nog niet hebt gedaan en help de TC om de indelingen voor volgend seizoen zo goed mogelijk te maken.

Voor nu een mooie week en een goede speelronde gewenst!

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.