Speelronde x + 9, standen bekend en opmaken voor de play-offs

Het beloofde een mooie zaterdag te worden. Na de sneeuw, was het zonnig en fris. Prima omstandigheden om de laatste competitiewedstrijden in de zaal af te werken, voordat het play-off geweld zal losbarsten.

De laatste competitiewedstrijden
Een mooie zaterdag werd het ook voor enkele jeugdteams, daar waren wel wat overwinningen te zien, zoals de 23-4 van de E2 of de 12-4 van de F2. De E5 die onverwacht kampioen werd, maar ook de E4 die het al was, net als de C2, E1 en de F1 vorige week. Ook de B2 mocht zich tot dit rijtje rekenen na vandaag. Jullie zullen op het veld gehuldigd worden, zoals afgelopen zaterdag Valto F1, E1, E2, D2, D5, C3 en B4 een mooie medaille kregen voor hun kampioenschappen in de eerste helft van het veld. Nog geen promotie, maar wel eerste in de poule geworden is Valto A2, dat donderdag wist te winnen bij en van ONDO A2.

Meer naar de senioren kijkend werd het er niet beter op. Alle seniorenteams wisten niet te winnen, behalve Valto 5, die dan ook meteen het kampioenschap binnenhengelde en na de taart een duik in het zwembad mocht nemen. En waar het tegen Sporting Delta een 6-punten-weekend moest worden, werd het een 2-punten-weekend, waarbij alleen de C1 de punten in De Lier hield. Knap gedaan in de hoofdklasse, als tweede eindigen en dat geldt ook voor Valto B1. Valto A1 wist met 22-22 tegen HKV een mooie afsluiting te bewerkstelligen.

De play-offs
We maken ons dan maar op voor de play-offs. Valto 1, 2, 3, 4, A1 en A2 mogen ieder in twee wedstrijden laten zien dat ze ofwel promoveren, dan wel niet degraderen. Dit zijn stuk voor stuk belangrijke wedstrijden en ik wil jullie dan ook allemaal vragen om te komen aanmoedigen in de Vreeloo sporthal zaterdag aanstaande. De tijden per wedstrijd zullen snel bekend worden, maar het wordt een mini All Day Valto, dat is zeker. Voor Valto 1 staat een historische promotie naar de hoofdklasse te wachten als het over twee wedstrijden wint.

De echte beslissingen zullen vallen op zaterdag 16 april. Ook daar zullen tijden snel van bekend worden. Valto 1 speelt in ieder geval om 20.00 uur in Zoetermeer, zoveel is al wel bekend. Zorg dus dat je erbij bent! De tegenstanders zijn:

  • Valto 1 – Meervogels 1
  • Valto 2 – KCR 2
  • Valto 3 – KOAG 4
  • Valto 4 – KVS 6
  • Valto A1 – Refleks A1
  • Valto A2 – KCR A2

De enquête
De enquête voor alle senioren en de A en B (tweedejaars) spelers zijn twee weken geleden verstuurd. Vul hem in als je dat nog niet hebt gedaan en help de TC om de indelingen voor volgend seizoen zo goed mogelijk te maken.

De trainingen
Doordat de competitie in de zaal is afgelopen en alleen de play-offs nog gespeeld worden, trainen deze week alleen de teams die play-offs spelen. Volgende week starten de trainingen op het veld weer, volgens het schema op de website.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.