De mooiste taak van een voorzitter!

Afgelopen vrijdag aan het eind van de ochtend heb ik 5 boeketten op de veiling gescoord. Waarom zullen jullie zeggen? Heel simpel, de voorjaarsvergadering komt er aan en wat ik zelf heel prettig vindt om te doen, is mensen persoonlijk te bedanken voor hun jarenlange inzet voor onze mooie vereniging. Oftewel op bezoek bij de jubilarissen van dit jaar: 2022.

Allereerst langs Annemieke Lagerwerf die na 40 jaar lidmaatschap nog steeds spelend lid  is van onze vereniging. En zoals gezegd kwam ik hier als verrassing binnen. Dat maakt een boeket weggeven altijd leuk. Inmiddels kunnen we ook vermelden dat zij tevens met Valto 5 afgelopen zaterdag kampioen is geworden na een spannende wedstrijd, waarin beide teams bij winst kampioen zouden zijn.

De volgende jubilaris is Michiel van den Bos die al 25 jaar aan de vereniging is verbonden. Hij ontving een speldje met daarop 25 jaar lidmaatschap vanuit de KNKV. Het leuke van het uitreiken van dit boeket is, dat we achter de schermen met veel zaken voor Valto bezig zijn, maar hij dit toch niet had verwacht. Op de bank onder het genot van een bakje koffie nog even over het toen naar nu gepraat. Altijd de leukste en spontaanste gesprekken zijn dit.

Als derde deze vrijdagmiddag ben ik bij Erwin Kok langs gegaan (ook hij is dit jaar 40 jaar lid) en met Erwin gesproken dat hij inmiddels wekelijks te vinden is bij de Fit & Fun. Daar heeft hij het naar zijn zin, zeker gezien de afwisseling van een half uur fit, wat gevolgd wordt door een half uur fun. Dit half uurtje fun is meestal een sport waar fanatiek aan deelgenomen wordt. Wat hij graag wil meegeven aan de leden en familieleden van leden bij Valto, is dat hij het leuk en heel goed vindt om deel te nemen, echter zouden er wel wat meer mannen mogen deelnemen. Dus bij deze een oproep naar allen die fit willen blijven, om gezellig  te komen kijken en natuurlijk ook deel te nemen.

Vrijdag avond ben ik richting Delft gereden om René den Tek te gaan verrassen. Ook René heeft de grens van 40 jaar als lid bereikt. Helaas speelt René niet meer, maar volgen doet hij Valto nog steeds wel. Oude liefde roest gelukkig niet. Helaas komt hij niet meer aan spelen toe, maar heeft vele mooie succesvolle jaren als spelend lid gekend.

Als laatste ben ik zondagmiddag langs Mark Stolze geweest die dit jaar ook alweer 25 jaar lid van Valto is. Ook Mark heeft een speldje van de KNKV ontvangen voor dit mooie jubileum. Mark heeft een nieuwe liefde in wielrennen gevonden, maar de Bijblijver leest hij digitaal toch nog steeds regelmatig.

Tot zover de jubilarissen van 2022. Op naar de play-off wedstrijden, allen succes de aankomende week en eventueel maandagavond op de ALV die om 19:30 zal starten.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.