Trainingstijden & trainers seizoen 2016-2017

Ook voor volgend seizoen was het weer een hele puzzel. We hebben heel veel teams en die willen we allemaal graag de gelegenheid geven om twee keer te kunnen trainen. Daarnaast is het altijd passen met de trainers, omdat heel veel van hen ook zelf nog spelen/trainen en werken tot 17.00 uur of lang op school zitten. Hierdoor kan het dus zijn dat je twee dagen achtereen traint.

We hebben voor alle leeftijdsgroepen (uitgezonderd de B) één gezamenlijk trainingsuur ingevuld, zodat alle kinderen van deze leeftijdsgroep bij elkaar kunnen zijn. Op deze manier hebben de kinderen ook meer en beter contact met elkaar. Maar ook kunnen de trainers nu makkelijker met elkaar overleggen, elkaar om hulp vragen oftewel, ondersteunen. Het wil niet zeggen dat ze dit uur met elkaar trainen, soms is het alleen het praatje of de warming-up, maar ze kunnen ook een keertje met de andere meetrainen of er een wedstrijdje tegen spelen.

De nog niet ingevulde plekken hopen we z.s.m. in te kunnen vullen. Als jezelf iemand weet die je wilt helpen dan mag je die altijd zelf benaderen, maar wil je dit wel even doorgeven.

Uiteraard mag je zelf ook reageren als je wilt trainen geven of een team wilt coachen, ongetwijfeld zullen er voor de zaal nog teams bijkomen, dus alle hulp is welkom.

We wensen iedereen heel veel plezier en succes komend seizoen!

Trainingsschema 2016-2017
Trainersschema 2016-2017

Namens de TC,

Johan van der meer
johan.van.der.meer@ckv-valto.nl
tel.: 06-53154889

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.