Tweede Rijk Zwaan korfbalderby’s als start van het seizoen

Nadat korfbalvereniging CKV Valto afgelopen jaar de korfbalderby’s heeft georganiseerd, hebben de regioclubs dit jaar de handen ineengeslagen voor de tweede editie van deze derby’s. De Rijk Zwaan korfbalderby’s worden gehouden op 16, 17 en 19 augustus. Het korfbaltoernooi voor clubs uit de regio Westland en Maassluis belooft een waar spektakel te worden.

Met dit evenement hopen de clubs korfbal in onze regio onder de aandacht te brengen door middel van een gezellige start van het seizoen. Het is tevens een kans voor de teams om te oefenen in de nieuwe samenstellingen. Voor de B-aspiranten is er i.s.m. korfbalstars een clinic bij CKC Maassluis op zaterdagochtend, voor meer info zie de speciale website

Aan het toernooi nemen vier clubs deel; CKV Valto uit De Lier, CKV Ondo uit ’s-Gravenzande, CKC Odo uit Maasland en CKC Maassluis. Op verschillende locaties zullen de clubs strijden om zich een jaar lang het beste team van de regio te mogen noemen. Zowel de seniorenteams als de A-junioren zullen meedoen.

De voorrondes van het toernooi vinden op 16 augustus plaats bij CKC Maassluis en op 17 augustus bij CKV Ondo in ’s-Gravenzande. De finales zullen op 19 augustus bij CKV Valto in De Lier gespeeld worden. Alle clubs hopen veel publiek te mogen verwelkomen.

Voor meer informatie over het toernooi en voor de livestream, kunt u kijken op www.korfbalderbys.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.