Uitnodiging Pietentraining Kangoeroes Valto

Zoals jullie wellicht weten, heeft Valto een gezellige Kangoeroe-klup!

Deze is bedoeld voor kinderen tot ca. 7 jaar om kennis te maken met korfbal en om gezellig met elkaar te bewegen en spelletjes te doen. De Kangoeroes komen iedere zaterdagochtend om 10.00 uur bij elkaar, tijdens het zaalseizoen in de sporthal, tijdens het veldseizoen op het veld.

Aanstaande zaterdag staat er een hele leuke Pietentraining op het programma. Allemaal spelletjes in het thema ‘Sinterklaas’. En voor de kinderen die dat misschien een beetje spannend vinden: Sint en zijn Pieten komen NIET langs. Het wordt alleen een extra leuke training.

Mochten er nu broertjes of zusjes (of andere bekenden) zijn die dit leuk vinden, dan zijn ze zaterdag van harte welkom op onze Pietentraining.

Het is uiteraard helemaal vrijblijvend. We zouden het gewoon erg leuk vinden als er op deze training extra veel kinderen komen. Op het veld liepen er al regelmatig broertjes en zusjes rond en dat vonden wij juist erg gezellig! Nu de Kangoeroes in de zaal voor de echte wedstrijden trainen, is dit (begrijpelijk) een stuk minder.

Graag wil Aileen vooraf (bij benadering) weten hoeveel kinderen er komen zodat hier rekening mee gehouden kan worden bij het regelen van extra leiding en het aantal spelletjes + materialen. Graag mailen naar aileenwillemse@live.nl.

We hopen op veel mini-Pieten zaterdag in Vreeloo!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.