Cadeautjes krijgen, cadeautjes geven

Het is alweer de eerste dag van de laatste maand van het jaar. Een drukke maand over het algemeen, waarin ook de Sint en zijn pieten in het land zijn. Sterker nog, ze zijn ook bij VALTO langs geweest! Het is fijn om te weten dat hij ons ook dit jaar weer niet is vergeten en de leden van het kleinste soort, naast een aantal spannende momenten, weer een leuke middag heeft gegeven! Typisch een geval van cadeautjes krijgen.

Sportief gezien was het afgelopen weekend wisselvallig. Zoals iedere week werd er verloren en gewonnen, maar zaterdag werden de cadeautjes helaas achtergelaten in Zeeland door 1 en 2 en gingen we met lege handen naar huis. Aan de andere kant mochten de eerst teams van de A en B ze meenemen en uitpakken. Hoewel soms nipt, toch grote klasse en blijf vooral vooruit kijken!

Velen weten wel dat ik naast een korfbalhart, ook een digitaal hart heb. En laten die nu samenkomen bij de live streams en samenvattingen van Korfbal League wedstrijden. Ik ben veelal niet in de gelegenheid om die wedstrijden zelf te bezoeken, maar het videomateriaal dat online te vinden is, is zeker de moeite waard. Via Twitter en andere sociale media komen deze cadeautjes langs, samen met stukjes van onze eigens teams trouwens, zoals de A1. Leuk om er op die manier toch een beetje bij te zijn. Echte aanraders dus!

De maand december is dus begonnen. Met pakjesavond, 3 wedstrijdrondes, Kerst en niet te vergeten VALTO-A-GOGO. Maar ook de Korfbal Challenge en dus de kans om een aantal top teams live aan het werk te zien. Naast de finale in AHOY een heel leuk evenement met top korfbal. En tenslotte ook met de laatste bestuursvergadering van dit jaar, over een week. Mocht je iets hebben dat we als bestuur moeten bespreken, laat het me weten. Ik beloof geen cadeautjes, maar we zullen het wel serieus behandelen!

Voor alle teams, zet hem op zaterdag. Veel succes en veel plezier!

Namens het bestuur,

Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.