Update van de Sponsorcommissie

Aan het begin van de tweede helft van het veldseizoen ontvangt u weer een update van de sponsorcommissie. We informeren u graag over nieuwe initiatieven van onze commissie en recente successen.

Zonnepanelen en verder

Afgelopen november zijn we vanuit de sponsorcommissie het initiatief gestart investeerders te verzamelen om voor de vereniging zonnepanelen aan te schaffen. De opzet is dusdanig dat jaarlijks een deel van de inleg wordt teruggegeven, verantwoord uit de energieopbrengsten en jaarlijks de investeerder ook de gift kan aftrekken van de belasting. Zodoende heeft de investeerder na 5 jaar de inleg weer terug.

zonnepanelenDit Valto financieringsplan ten behoeve van de zonnepanelen is een groot succes en is daarom in beperkte mate uitgebreid, zodat we ook hebben kunnen investeren in een nieuw speeltoestel. Omdat we binnen een maand voldoende investeerders hadden voor de zonnepanelen hebben we op de nieuwjaarsborrel van Valto (1 januari jl.) getekend met WD Solar van Willem Ditewig.

Voor de de zonnepanelen hebben we ook landelijke subsidie (30%) aangevraagd. We hebben overwogen ook gemeentelijke subsidie aan te vragen, maar de landelijke regels geven duidelijk aan dat dat niet de bedoeling is. Begin maart is de subsidie goedgekeurd en zijn de panelen besteld. Op vrijdag 25 maart worden de panelen geplaatst op het dak van Villa Valto en is de vereniging weer een stukje duurzamer.

AdFysio 3-jarig contract

AdFysioAfgelopen december hebben we met trots een 3-jarig contract met AdFysio kunnen tekenen. AdFysio en Valto werken al jaren samen en (h)erkennen de symbiose en culturele match tussen beide partijen. De samenwerking bestaat uit het ondersteunen van de senioren- en juniorenselectie van C.K.V. Valto met advies, eerstelijns fysiotherapie, fitheidstesten en gebruik van sportfaciliteiten. Daarnaast verzorgt AdFysio ook enkele activiteiten van Fit&Fun, met als doelstelling leden en niet-leden verantwoord in beweging te houden.

We zijn erg blij met een betrokken partner als AdFysio. Naast het feit dat ze een geweldig Valto-jeugdevenement sponsoren (AdFysio Giga-Kangoeroedag), zorgen ze ook voor een stuk professionaliteit bij een vereniging met ambitie. We ondersteunen elkaar op zowel sportief als maatschappelijk vlak.

AdFysio Giga-Kangoeroedag

Sinds 2015 heeft AdFysio haar naam ook verbonden aan het jaarlijkse evenement voor kleuters op
Koningsdag. Op deze Giga-Kangoeroedag komen alle basisschoolkinderen uit groep 1 en 2 op het
korfbalcomplex van C.K.V. Valto. Er worden veel activiteiten en spelletjes met de kinderen gedaan en is bewegen met plezier het motto van de dag.

Nieuwe sponsors: C3, 6 en 7

Afgelopen periode hebben we 3 verschillende teams in het nieuw kunnen steken. Valto C3 is via een ouder van een C3 speler aangedragen bij Big Green Egg. Big Green Egg bleek bereid om onze C3 te sponsoren met een mooi nieuw shirt als resultaat!

Valto 6 is vlak voor de laatste belangrijke wedstrijden in het nieuw gestoken door VosTo en
Zandrecycling. De sponsors (zie foto) hebben ook de gelegenheid genomen zelf een shirt aan te
schaffen. Bij de finale van Valto 6 waren ook zij in het oranje, wat ongetwijfeld een sterke mentale
bijdrage heeft geleverd aan de overwinning. Felicitaties aan Valto 6 en sponsors met het
kampioenschap!

Als laatste in het rijtje van nieuwe shirts kunnen we melden dat trouwe sponsors VakBo en Blue10 hun sponsorschap hebben voortgezet. Waar ze vorig jaar nog met VosTo samen deden, zijn ze nu als twee bedrijven stralend op de nieuwe shirtjes van Valto 7.

Dank aan alle nieuwe sponsors en ook bestaande sponsors die hun steun hebben voortgezet.

Sponsoring Bekerwedstrijden!

livestreamDe prestaties van Valto groeien de afgelopen jaren sterk. Een herkenbaar voorbeeld daarvan is dat we
dit jaar hebben deelgenomen aan de Zuid-Holland Cup. Deze bekerwedstrijden spelen we op hoog
niveau voor D teams en eerste senioren. Valto D1 viel
jammer genoeg al af in de eerste wedstrijd. Valto 1 wist sterk te presteren en schopte het tot in de finale.

De halve finale speelden we in eigen zaal. Hiervoor
hebben we balsponsors gevonden. Voor extra zichtbaarheid tonen we de balsponsor ook op de live
stream. Sinds kort stelt Valto met regelmaat een livestream beschikbaar aan alle (Valto) fans die niet in de gelegenheid zijn Vreeloo te bezoeken. We zijn de enige vereniging die dit met goede kwaliteit weet te doen.

Het verzoek voor sponsoring van deze wedstrijd kwam wel wat last minute. We willen VDL Fleurs en Interco enorm bedanken voor de steun aan de vereniging.

Potgrondactie

BVBDit jaar hebben voor de tweede keer de potgrondactie gehouden. Naar aanleiding van vorig jaar hebben we wat verbeterpunten doorgevoerd. Verkoop door de jeugd was dit jaar in de ‘eigen’ buurt gepland en over een periode van een week. Ook was de online verkoop geprofessionaliseerd met een ware webshop met iDEAL betalingsfaciliteit. Het resultaat was beduidend meer verkoop aan de deur en online.

In plaats van 1200 zakken vorig jaar hebben we dit jaar ruim 2000 zakken dit jaar verkocht.

Het leveren is daarbij een uitdaging, maar ook hierbij hebben we menig les uit de ervaring van vorig jaar getrokken.

  • Wijken zijn vooraf ingedeeld te leveren met een aanhangwagen, bus en/of vanaf een ‘Deen’ (Deense kar).
  • Veel hulp was verworven en gekregen van ouders. Tesamen met de A, B en senioren teams hadden we een sterke en grote ploeg om alle potgrond tot in de voor- of achtertuin te leveren.
  • Op vrijdag is elke wijk alvast klaargezet, waardoor er op zaterdag geen oponthoud was om direct om 8:30 uur de eerste zakken te leveren.

Een bijzonder bedankje is daarom ook in deze nieuwsbrief op zijn plaats aan:

  • Alle Lierenaren die deze actie hebben omarmd door te kopen (soms wel tot bestellingen van meer dan 40 zakken).
  • Het potgrondactie-team dat dit jaar was uitgebreid met Helma Hagemans en Marco Lansbergen, die samen met Richard van Dasler, Hans Ridder en Michiel van den Bos het geheel organiseerde.
  • Alle ouders die zijn komen helpen en heftruck, aanhangwagens en bussen hebben beschikbaar gesteld voor deze klus. Marco regelde ‘even’ 100 denen, wat de hele actie een stuk makkelijker maakte.
  • Alle A, B en senioren spelers van Valto die in grote getalen zijn komen helpen!

Hierdoor waren de 2000 zakken 2,5 uur eerder bezorgd door heel De Lier als initieel gepland! Met deze actie hebben met 3700 euro kunnen bijdragen aan de begroting.

Sponsor van de lounge- en speelhoek

LoungehoekHet is u wellicht opgevallen dat de voorzitter van Valto (Jan Jaap Elenbaas) erg enthousiast is over alle facetten van onze vereniging. Dit enthousiasme heeft u wellicht als sponsor ervaren, maar ook leden, andere verenigingen, de korfbalbond, de gemeente Westland en alle andere Valto relaties ervaren dat evenzo.

Het enthousiasme van Jan Jaap is ook te zien in zijn gedrevenheid als ondernemer: Als Online Digital Producer. Dit houdt in dat hij bij traditionele reclame bureaus adviseert in online trajecten, de schakel is tussen creatie en techniek en het gehele proces kan begeleiden van bouw tot oplevering.

FYMYKFYMYK Interactive is nu ook sponsor geworden en heeft de gehele nieuwe lounge- en speelhoek gesponsord!

Beursvloer Westland, leuk concept!

Op 29 oktober 2015 vond de 5e editie van Beursvloer Westland plaats. Hierover hebben we u in de vorige nieuwsbrief uitgebreid geïnformeerd.

Valto heeft 6 mooie afspraken gemaakt. Graag geven we u een update over een aantal successen die hieruit zijn voortgekomen.

Sinds kort zijn de WC’s in Villa Valto voorzien van Vendor geleverde voorzieningen zijnde handdrogers; zeepdispenser en WC-rolhouders. Dank aan Vendor die dit inruil voor (social) media aandacht kostenloos heeft geleverd.

PriOrg helpt ons naast de bestaande steun van Dynaplant door ons te voorzien van extra groen dat het verblijf in de kantine veraangenaamd.

Van Dijk Flora heeft contact met onze technische commissie om kampioenschappen te ondersteunen met bossen bloemen. Als tegenprestatie leveren we het bedrijf een fit en fun sessie.

Kerstmeeting comité heeft ons gevraagd aandacht te geven aan de kerstmeeting van afgelopen tweede kerstdag. Een trots bedankje aan Valto werd vermeld op de liturgie.

Ter ondersteuning van de ‘gezonde’ vereniging hebben we ook een mooie samenwerking met de Best Fresh Group aangegaan. Op zaterdag 26 maart levert BFG fruit voor alle jeugdteams en de tegenstanders. BFG krijgt een korfbalwedstrijd tegen een bedrijfsteam als tegenprestatie.

Wat staat er verder op de sponsor agenda?

westland derbysAan het begin van het seizoen organiseert Valto de Westland Derby’s. De flyer van dit evenement (vorig jaar) treft u hiernaast. Naar aanleiding van de vorige nieuwsbrief heeft RijkZwaan ons benaderd om een vernieuwde vorm van sponsoring te vinden. We zijn momenteel in gesprek over de RijkZwaan Westland Derby’s. Hopelijk kunnen we u in de volgende nieuwsbrief informeren over een mooi nieuwe overeenkomst.

We hopen dat u het ook ervaart dat we samenwerking zoeken en de steun van sponsors aan Valto zeer waarderen. Vanuit de sponsorcommissie willen we komende maand alle Lierse bedrijven aanschrijven om hen op te roepen ook onze vereniging te sponsoren. U kunt ons helpen, als bestaande sponsor kunt u perfect als ambassadeur dienen. Wanneer u met uw collega bedrijven uw ervaring met het sponsoren van Valto wilt delen, dan verwachten wij dat dat ons enorm helpt! We zouden nog veel meer sponsorborden kunnen verkopen, maar ook digitaal willen we de sponsorvormen uitbreiden.

Komend jaar zijn er ook een aantal teams die nog in het nieuw gestoken dienen te worden: Valto D4, E3/E4, F1/F2 en Valto 4. Ook zoeken we nog een bijzondere sponsor die zich wil verbinden aan onze bondsscheidrechters (een team van gecertificeerde scheidsrechters die door heel Nederland wedstrijden arbitreert van eerste klasse tot het hoogste niveau).

Zoals u merkt gaan we door met kleine en grote sponsoractiviteiten en mogelijkheden en hopen we op uw steun en vertrouwen! Indien u opmerkingen heeft ten aanzien van het werk van de commissie of u weet mogelijk nieuwe sponsors die zich aan onze vereniging willen binden, schroom dan niet ons te benaderen (sponsors@ckv-valto.nl).

Vriendelijke groeten, Marco Stolze, Dennis Voskamp, Hans Ridder en Michiel van den Bos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.